Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sinan Engin: ''Dün ağzımızdan bir şey çıktı,Galatasaray'lılar beni param parça etti.Özür diliyorum.''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chelsea de hayatta oynamam demişti ya formaları yakmıştı gunners taraftarları adam şimdide Barcaya aynı hareketi çekiyorHe ya barça dan ayrılmıştı demiayakta uyuyorum ben hehe
Emre b gibi bir şey işte.Chelsea de hayatta oynamam demişti ya formaları yakmıştı gunners taraftarları adam şimdide Barcaya aynı hareketi çekiyor
Envoyé de mon Sony Z3
Vay vay vay
"Şenol Güneş: "Hakem işleriyle Mustafa Denizli ilgilenir, hakem sorularını ona sorun." (Beyaz TV)"
Ulan bunları susturacak bir tane adamımız yok medyada veya yönetimde...
Kurt kocamış...
Semih gibi o da Inter de dokuluyorAndrea Ranocchia interden ayrılıyormus
Envoyé de mon Sony Z3
Yok ya o Kolombiyalı genç stopper fena çıktı adam yedeğe çekti resmen Ranocchia yıSemih gibi o da Inter de dokuluyor
O yuzden iste, oynadigi maclarda ayakta kalamiyorduYok ya o Kolombiyalı genç stopper fena çıktı adam yedeğe çekti resmen Ranocchia yı
Envoyé de mon Sony Z3
Transfer Merkezi@TransferMerkez
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu: "Birkaç takviye ihtiyacımız olabilir ama mümkün olduğunca kendi içimizden çözmeye çalışacağız."
![]()
Bülent Korkmaz'ın boyu 1,80 di kimse de boyunu eleştirmiyordu çünkü aslanlar gibi hava topu kazanıyordu. Aynısı Puyol veya Cannavaro için de geçerli.jeison murilloyu biz almış olsaydık 1.82 boyunda stoper mi olur gibi cümleleri çok duyardık,taraftar profili de değişmeli
jeison murilloyu biz almış olsaydık 1.82 boyunda stoper mi olur gibi cümleleri çok duyardık,taraftar profili de değişmeli