Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aston villa Charles N’Zogbia, Gabby Agbonlahor, Libor Kozak ve Philippe Senderos à klüp bulmalarını söylemiş.

İşe yarayan varmı

Envoyé de mon Sony Z3

Yarmolenko Zu Real Madrid für 25 milyon
Kokorin zu Arsenal für 6 milyon euro

Envoyé de mon Sony Z3

Sevilla daki ilk zamaninda begenirdim ama son yillarda o beklenen patlamayi gosteremedi, belki bizim takimda fark yaratir ama bilmiyorum. O kadar paraya asla almam o ayri bir konu, defans icin okadar para baymaya gerek yok gidip 1-2 milyon euro ya Milan dan Alex i al o da o isi gorur bence bizde.
Evet ama yinede sağlam adam ucuz yollu yok demem ben. Birde tuttugum takım Bordeaux da wahbi Khazri var çok fena oynuyor bu sezon 24 yaşında bize ilaç gibi olur

Envoyé de mon Sony Z3

Evet ama yinede sağlam adam ucuz yollu yok demem ben. Birde tuttugum takım Bordeaux da wahbi Khazri var çok fena oynuyor bu sezon 24 yaşında bize ilaç gibi olur

Envoyé de mon Sony Z3
Bordeaux daki Diabete nasil olur? O da serbest sezon sonu.

Abrahomovic Guardiola ya yıllık 25 milyon euro teklif sunmuş. City nin ve Parisin teklifini bekliyormus

Envoyé de mon Sony Z3

Bordeaux daki Diabete nasil olur? O da serbest sezon sonu.
İyi sağlamdı sakatlık sonrası zorlandı şimdi yeni yeni kendine geliyor kontrat uzatmayı reddetti bu kış satar Bordeaux ucuz bir fiyata şuan çinden Demba Ba nin kulübü istiyormus

Envoyé de mon Sony Z3

Maalesef Avrupa'nın büyük takımları ile aramız çok açıldı...

Onlar çok farklı seviyede maalesef...

Adamlar sadece td için yıllık 25 m euro öneriyor...

Nerede biraz kafasını çıkartan oyuncu var hemen alabiliyorlar. Böyle takımlarla rekabet etmek için alt yapının çok iyi oyuncular çıkartması gerek tıpkı Barcelona gibi...

Yoksa büyük başarı hayal.

Son düzenleme:
Hatirlayanlar vardir yazin bu cocugun goygoyunu yapmistik burada tam Hamza'ya göre futbolcu diye.

Bugün Mönchengladbach ile profesyonel sözlesme imzaladi 2019'a kadar.

12366371_10153251812633483_8363013376999339070_n.jpg

Maalesef Avrupa'nın büyük takımları ile aramız çok açıldı...

Onlar çok farklı seviyede maalesef...

Adamlar sadece td için yıllık 25 m euro öneriyor...

Nerede biraz kafasını çıkartan oyuncu var hemen alabiliyorlar. Böyle takımlarla rekabet etmek için alt yapının çok iyi oyuncular çıkartması gerek tıpkı Barcelona gibi...

Yoksa büyük başarı hayal.
Adamların kazanç seviyelerine ulaşmamız mümkün değil zaten. Porto gibi örnekler olmalı veya atl Madrid de olabilir hedefimiz. Çok güçlü alt yapı eğitim ve Scout ekibi ile yarışan bir Avrupa kulübü olabiliriz.

Adam PSG'de harcandı net bir şekilde... Çok rahat Real'de , ManU'da falan tarih yazardı.

David Beckham: "Ibrahimovic, kazanmak için adam bile öldürür."

DMC'mi alıyoruz yoksa Playboy'mu anlayamadım..

Ryan Donk: "Türk kızları telefon numaralarına çok kolay erişiyorlar"

Adamların kazanç seviyelerine ulaşmamız mümkün değil zaten. Porto gibi örnekler olmalı veya atl Madrid de olabilir hedefimiz. Çok güçlü alt yapı eğitim ve Scout ekibi ile yarışan bir Avrupa kulübü olabiliriz.

Aynen. Zaten tarihimizin en büyük başarısı (UEFA , Süper Kupa) alt yapı oyuncularımız sayesinde geldi...

Formül alt yapıdan çıkan oyuncuların etrafına 1-2 yıldız oyuncu ile süslemek...

Barcelona'da böyle yaparak dünya devi oldu.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt