Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ama yinede sağlam adam ucuz yollu yok demem ben. Birde tuttugum takım Bordeaux da wahbi Khazri var çok fena oynuyor bu sezon 24 yaşında bize ilaç gibi olurSevilla daki ilk zamaninda begenirdim ama son yillarda o beklenen patlamayi gosteremedi, belki bizim takimda fark yaratir ama bilmiyorum. O kadar paraya asla almam o ayri bir konu, defans icin okadar para baymaya gerek yok gidip 1-2 milyon euro ya Milan dan Alex i al o da o isi gorur bence bizde.
Bordeaux daki Diabete nasil olur? O da serbest sezon sonu.Evet ama yinede sağlam adam ucuz yollu yok demem ben. Birde tuttugum takım Bordeaux da wahbi Khazri var çok fena oynuyor bu sezon 24 yaşında bize ilaç gibi olur
Envoyé de mon Sony Z3
İyi sağlamdı sakatlık sonrası zorlandı şimdi yeni yeni kendine geliyor kontrat uzatmayı reddetti bu kış satar Bordeaux ucuz bir fiyata şuan çinden Demba Ba nin kulübü istiyormusBordeaux daki Diabete nasil olur? O da serbest sezon sonu.
Tip 1 mi 2 mi ?Bordeaux daki Diabete nasil olur? O da serbest sezon sonu.
Kac tane varTip 1 mi 2 mi ?
t★p★t★p★
Adamların kazanç seviyelerine ulaşmamız mümkün değil zaten. Porto gibi örnekler olmalı veya atl Madrid de olabilir hedefimiz. Çok güçlü alt yapı eğitim ve Scout ekibi ile yarışan bir Avrupa kulübü olabiliriz.Maalesef Avrupa'nın büyük takımları ile aramız çok açıldı...
Onlar çok farklı seviyede maalesef...
Adamlar sadece td için yıllık 25 m euro öneriyor...
Nerede biraz kafasını çıkartan oyuncu var hemen alabiliyorlar. Böyle takımlarla rekabet etmek için alt yapının çok iyi oyuncular çıkartması gerek tıpkı Barcelona gibi...
Yoksa büyük başarı hayal.
Agbon eskiden baya iyiydiAston villa Charles N’Zogbia, Gabby Agbonlahor, Libor Kozak ve Philippe Senderos à klüp bulmalarını söylemiş. İşe yarayan varmı Envoyé de mon Sony Z3
Hiç bir fayda etmez o fizikle ve korkaklıkla.Bruma geri dönmeli devre arasında.
Adamların kazanç seviyelerine ulaşmamız mümkün değil zaten. Porto gibi örnekler olmalı veya atl Madrid de olabilir hedefimiz. Çok güçlü alt yapı eğitim ve Scout ekibi ile yarışan bir Avrupa kulübü olabiliriz.
Prandelli Zenit ile anlaştı diyorlar
Envoyé de mon Sony Z3
Aston villa Charles N’Zogbia, Gabby Agbonlahor, Libor Kozak ve Philippe Senderos à klüp bulmalarını söylemiş.
İşe yarayan varmı
Envoyé de mon Sony Z3