Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarik ve semih birinci ligde hiçbir takimda banko oynayamazlar,umut ve sabriden önce ikisi gitmeli

Babel iyi guzel de adamda oyun disiplini yok,zaten hucumda oynayan oyuncularin defansif katkisi yok birde Babel gelirse defans Allah'a emanet

Trabzon Akhisar Kasımpaşa sonraki durak ne sizce

Sent from my iPhone using Tapatalk

adı anılan oyuncular kötü değil kabul etmiyorum Babel iyidir Yasin de yedek olur ama rode alınırsa uçarız Babel yerine Carillo olsa daha çok mutlu olurdum ama elde var sıfır şu an sağ beke sağlam biri lazım

Aydın Cingöz
‏@AydinCingoz
Kasımpaşa'nın Donk formulü Umut olmazsa, para artı Tarık - Emre Çolak ya da Tarık - Bilal.

tarık+ umut versek bayram ederim

stoperden bozma donk için ve sözleşmesinin son 6 ayına girmiş 30 luk donk için para vereceğiz,sırada babel var .. arkadaş Galatasaray tamamen batmışdır...

gülsemmi aglasammi bilemedim ,arkadas ne ryan babel i ya bir kerede günü gecmis oyuncular almayin arabistandan gelen babel ne fayda saglayabilir sana.

Arkadaş Yasin'le Babel'i kıyaslayıpda Babel alınmalı demeyin yazmayın şuraya ya o kadar da vizyonsussunuz.
Bide yönetime diyorsunuz ayıp harbiden

____________Muslera_____________
Debuchy__Chedjou__Denayer__Carole
__________Donk___Selçuk_________
___Carrillo___Sneijder___Podolski___
____________Damiao______________
Donk çöpünü anca bu tarz iyi üç hamleyle kabullenirim.

adı anılan oyuncular kötü değil kabul etmiyorum Babel iyidir Yasin de yedek olur ama rode alınırsa uçarız Babel yerine Carillo olsa daha çok mutlu olurdum ama elde var sıfır şu an sağ beke sağlam biri lazım

Rode ile Carillo zaten bizi sırtına alır uçurur süper olur ama zannetmiyorum en azından 1i alınsa bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt