Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stegen ve barta'ya cokmek lazim. Stegeni sonra kirala almanyayaBarça Sandro Ramirez,Marc Bartra, Grimaldo, Marc André ter Stegen ile yollarını ayırma kararı almış
Envoyé de mon Sony Z3
Ne kar edeceksin bu olaydan?Stegen ve barta'ya cokmek lazim. Stegeni sonra kirala almanyaya
Stegen barcaya giderek hayatinin hatasini yapti asla bos kaleci degil. Seneye olmadi sonraki sene muslera farkli heyecan arayacaktir yerine en azindan bu gunden adamin olmus olur. Stegen'e 10 milyon euro isteyecek halleri yok 4-5 milyona biter ama bizimkiler bunu asla yapmaz yapamaz zaten. Muslerayi satip son gun yerini doldurmaya bakarlarNe kar edeceksin bu olaydan?
Envoyé de mon Sony Z3
Doyen*Sports Damiao için 11 milyon euro talep etmiş Marsilya dan.
Silebilirsiniz Damiao yu listeden
Envoyé de mon Sony Z3
Sanmıyorum Stegen in bize geleceğini helede ilk 11 garantisi almadan adamı kaç klüp istiyordur şimdiden avrupadan süper kaleciStegen barcaya giderek hayatinin hatasini yapti asla bos kaleci degil. Seneye olmadi sonraki sene muslera farkli heyecan arayacaktir yerine en azindan bu gunden adamin olmus olur. Stegen'e 10 milyon euro isteyecek halleri yok 4-5 milyona biter ama bizimkiler bunu asla yapmaz yapamaz zaten. Muslerayi satip son gun yerini doldurmaya bakarlar
Gelmeyecegini bende dusunuyorum o ayri konu zaten.Sanmıyorum Stegen in bize geleceğini helede ilk 11 garantisi almadan adamı kaç klüp istiyordur şimdiden avrupadan süper kaleci
Envoyé de mon Sony Z3
Sanmıyorum Stegen in bize geleceğini helede ilk 11 garantisi almadan adamı kaç klüp istiyordur şimdiden avrupadan süper kaleci
Envoyé de mon Sony Z3
Çocuk yaşta alıp bütün masraflarıni okullarını karşılayip topçu ediyorlar. Keşke bizim ülkede de olsaSu brezilyali futbolculari da cozmek zor. Bonservislerini 50 parcaya bolduruyorlar sonra ayikla pirincin tasini.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çocuk yaşta alıp bütün masraflarıni okullarını karşılayip topçu ediyorlar. Keşke bizim ülkede de olsa
Envoyé de mon Sony Z3

Türkiyede yaşarken çocuklar bırak futbolcu olmayı top bile bulamıyordu. 2000-2005 arası Türkiye'de yaşarken sokaklarda top yerine pet şişe ile oynayanlar vardı. Sonra alt yapıdan bahsediyoruz![]()

Lisede hiç şişe kapağıyla tek kale oynamadıniz mi hatta biz sektirme rekoru denerdik küçücük kapaklaTürkiyede yaşarken çocuklar bırak futbolcu olmayı top bile bulamıyordu. 2000-2005 arası Türkiye'de yaşarken sokaklarda top yerine pet şişe ile oynayanlar vardı. Sonra alt yapıdan bahsediyoruz![]()
Lisede hiç şişe kapağıyla tek kale oynamadıniz mi hatta biz sektirme rekoru denerdik küçücük kapakla![]()
Whiteboard un ispirtolu tahta kaleminin lüks olduğu Ericson t18 ,nokia 3310 un kült olduğu yıllar
t★p★t★p★