Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamaninda çok istemiştim ama son sene öyle bi parladi ki, alinmayacak hale geldi
Gladbach aldığında ben şahsen çok şaşırmıştım çünkü Basel da oynarken ismini duyup maçlarını izliyordum ve büyük bir takıma gidecegini düşünmüştüm. Neyse böyle de güzel oldu Gladbacha gelmesi, umarım devam eder burada.

8 Milyona alınmıştı, böyle bir adam için hiç birşey bu rakam. Artık bakalım kime ne kadara gidecek önümüzdeki zamanda.

Ama dedigim gibi şu an piyasada Melo'ya en çok benzeyen oyuncu kendisi, sahadaki agresifliği ve sertliğine kadar aynı adamlar vallah. Bir tek Xhaka nın şutları çok daha iyi Melo ya göre.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ben arfa gelio oglummm,la carilloyu da alak ya

Afra Fransa'ya gitmeden önce ben gelmesini istiyordum ama herkes ÇÖP Demişti şimdi gelse fark yaratır ama sanmam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gladbach aldığında ben şahsen çok şaşırmıştım çünkü Basel da oynarken ismini duyup maçlarını izliyordum ve büyük bir takıma gidecegini düşünmüştüm. Neyse böyle de güzel oldu Gladbacha gelmesi, umarım devam eder burada.

8 Milyona alınmıştı, böyle bir adam için hiç birşey bu rakam. Artık bakalım kime ne kadara gidecek önümüzdeki zamanda.

Ama dedigim gibi şu an piyasada Melo'ya en çok benzeyen oyuncu kendisi, sahadaki agresifliği ve sertliğine kadar aynı adamlar vallah. Bir tek Xhaka nın şutları çok daha iyi Melo ya göre.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gladbach'li bize hava atiyor. Siz uefada misiniz. Sizin bir havanizi alalimda gör.:38573:

yine gazımızı alıyorlar

-van der wiel gelecek=maxi pereire gelecek

-sabri gidecek=burak yılmaz gidecek

-salı günü transfer bombaları patlayacak=ağaçta budama yapacağım

almaz bunlar topçu filan

V.D.Wiel gelecek Dertler bitecek !

uQ3E7BmipxU.jpg

bjk de istiomus carilloyu.quaresma,gökhan töre,kerim frei,ve olcay az geliyo belliki .kıclarına sokmak için alacaklar carilloyu.xiqeyim böle transfer dönemini.bi zamanlar solbeke adriano yu mu clichy mi alak diyoduk.

bıkdım valla.

Son düzenleme:
İnlerin PL'ye transferi bizim Dzemaili ve Pandev transferlerine benziyor.Napolinin aylarca göndermeye calisip, gönderemedigi bir oyuncu daha basarisiz oldu.

Son düzenleme:
--------------------muslera--------------------

van der wiel-- denayer-chedjou---carole

----------------donk---rode--------------

carrillo--------sneijder--------podolski

-----------------remy--------------------
:dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited:
https://www.youtube.com/watch?v=ul0FsPr3ZfE&feature=youtu.be
Çok uzakta öyle bir yer var
O yerlerde mutluluklar
Paylaşılmaya hazır
Bir hayat var.

Son düzenleme:
--------------------muslera--------------------

van der wiel-- denayer-chedjou---carole

----------------donk---rode--------------

carrillo--------sneijder--------podolski

-----------------remy--------------------
:dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited:
https://www.youtube.com/watch?v=ul0FsPr3ZfE&feature=youtu.be
Çok uzakta öyle bir yer var
O yerlerde mutluluklar
Paylaşılmaya hazır
Bir hayat var.

Klavye yı yavaşça yere bırak Sergen

PSG gibi bir takim rotasyondaki sag bekini devre arasinda birakmaz. Rotasyon sag beki icin 10 ilk11 önemli bir rakam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt