Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence 1.5+Umut Donk için makul o 1.5m euro Donk için değil Umuttan kurtulmak için diye düşünün ayrıca 2m maaşı var

Çirkef oyuncu eksikliği var takımda. Donk bunu kapatır. En iyi dönemlerimizde hep bu tip oyuncular vardı. Kaptan Bülent,Hasan Şaş,Hagi,Arif.. Ne kadar çok çirkef olursa o kadar başarın artar. Barça'da Pique,Neymar,Suarez,Alves,Mascherano,Busquets... yeterince çirkef var ve başarı geliyor.

Savic ve Siqueira gibi bu sezon az oynayan, Denayear-tarz kiralamalara yönelmemiz lazim

Çirkef oyuncu eksikliği var takımda. Donk bunu kapatır. En iyi dönemlerimizde hep bu tip oyuncular vardı. Kaptan Bülent,Hasan Şaş,Hagi,Arif.. Ne kadar çok çirkef olursa o kadar başarın artar. Barça'da Pique,Neymar,Suarez,Alves,Mascherano,Busquets... yeterince çirkef var ve başarı geliyor.

Ben aksine Donk'un ruhsuz bir oyuncu olduğunu görüyorum.Çirkef oyuncu izlenimi vermiyor.Yani bir kere hakeme itiraz bir kere rakip oyuncuyla dadastigini görmedim 3 senede.Bir Bjk macinda olayi var o da değişik bir durum.Ne düşünmüştü de onu yapmişti anlamadım.Mental bir sorunu olabilir.

Son düzenleme:
___________Muslera____________
Linnes__Chedjou__Denayer__Carole
_________Donk__Selçuk_________
___Carrillo__Sneijder__Podolski___
___________Damiao_____________
Sub:Cenk,Balta,Tarık,Jose,Emre,Yasin,Mevlüt
ok ama Burak-Umut-Olcan-JPK gibi kazmaları dehleyeceğiz.

Ben aksine Donk'un ruhsuz bir oyuncu olduğunu görüyorum.Çirkef oyuncu izlenimi vermiyor.Yani bir kere hake itiraz bir kere rakip oyuncuyla dadastigini görmedim 3 senede.Bir Bjk macinda olayi var o da değişik bir durum.Ne düşünmüştü de onu yapmişti anlamadım.Mental bir sorunu olabilir.

DeJong,Terry gibi isimleri bu yüzden istiyorum ben aslında. Böyle ezik takım yerine skora-oyuna isyan eden,arkadaşlarıyla veya rakiple gerekirse kavga eden biri eksik.

DeJong,Terry gibi isimleri bu yüzden istiyorum ben aslında. Böyle ezik takım yerine skora-oyuna isyan eden,arkadaşlarıyla veya rakiple gerekirse kavga eden biri eksik.

Katılıyorum böyle eksiklik var takımda.Takıma ruh katacak,taraftarı oyuna çekecek bir isim.Aslında sezon bası vardı o tarz isimler eski hoca reddetmişti alayini.Mesela Prince Boateng,De Jong ...Su ara dönemde o tarz bir isim bulabilirsek iyi olur.

___________Muslera____________
Linnes__Chedjou__Denayer__Carole
_________Donk__Selçuk_________
___Carrillo__Sneijder__Podolski___
___________Damiao_____________
Sub:Cenk,Balta,Tarık,Jose,Emre,Yasin,Mevlüt
ok ama Burak-Umut-Olcan-JPK gibi kazmaları dehleyeceğiz.

Bu rezil kadroyu oluşturduğun için tebrikler.

Transfer zaten kısa sürüyor kimi neyi alacaklarsa alsınlar kampa katılsın artık ... takıma kaynaşma sürecini hızlandırır kamp..

Diğer türlü maçlar başladıktan sonra hiçbir halta yaramaz..

Katılıyorum böyle eksiklik var takımda.Takıma ruh katacak,taraftarı oyuna çekecek bir isim.Aslında sezon bası vardı o tarz isimler eski hoca reddetmişti alayini.Mesela Prince Boateng,De Jong ...Su ara dönemde o tarz bir isim bulabilirsek iyi olur.

Boateng benim bildiğim öyle değil. Lincoln tipi oyuncu yani... sigara içen,göbekli,disiplinsiz. Çirkef oyuncuyla,disiplinsiz oyuncu farklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt