Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiessling daha dün leverkusende kalacağını açıkladı,rode gelmez bize,donk eren kweuke artı bir sağbek gelir,ben bunlara bile razıyım,hamza vs dursun iki ayda takımın içıne etti,taraftarın yönetimi protesto etmesi çok iyi oldu,yönetim istifa filan etmez ama hocanın isteklerini yerine getirirler,mustafa hoca yoktan vareden bir hoca değil,kaliteli kadrolardan maksimum verim alabilen bir hoca,kadromuz çok eksik,muslera,sneijder,chedjou,poldi birazda selçuk gibi üst düzey adamların yanında umut sabri tarık semih gibi ikinci sınıf futbolcular var,balta olcan burak jose carole gibiler olsada olur olmasada

Donk haricinde bu ligden başka bir oyuncu alınacagina ihtimal vermiyorum.Donk dısında bir orta saha daha alınır muhtemelen.Rode gibi Mendy gibi.Donk Umut'a karşılık gelebilecek kaliteli bir rotasyon oyuncusu.

Son düzenleme:
CWqqOZWUAAIlFk1.jpg

Bu ligde Fernandao, Nobre gibiler iş yapti, Damiao neler yapar siz düşünün

84481-1412952880.jpg
s_33952_762_2013_08_07_1.jpg

Eder yada Cisse alirsak harikulade olur, alinabilecek futbolcular seve seve de gelirler

alacagimiz oyuncular sert,agresif,pislik isimler olsun mümkünse

tekme tokat döverek mac alan takım istiyorum

GSG SCOUT@GSG_SCOUT 27 sn.28 saniye önce
Defansa Kasımpaşa'dan Donk ve Akhisar'dan Douglao gelecek. Forvet için M. Demir ve İsveç'ten fiziği çok güçlü bir golcü adayı var. (Akşam)

Takıma yerli şart Umut ve türevi futbolcular gidince belli bir sınır var çünkü

İsveçten ise biri buradan yazmıştı

https://www.youtube.com/watch?v=8-BEck3IP-4

Daha güçlüsü yoktur heralde :D

japonya'ya transfer olmus.

adebayo akinfenwayi alabiliriz no doubt

Ulan bu takım bu ölü kadro ile bile 2 atıyorsa demek 4 nokta transfer yapsak ligi parçalacağız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt