Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadas 6 ay once antreman temposu artsin diye jpk yi almis umutu banko ilk 11 oynatmis bi takimiz.Damiao'yu istememekte nedir.Fazlasini beklemiyorum zaten bu capsizlardan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk 11 e en az 3 transfer yapılmazsa nal toplarız ki bu devre arası için efsane olur. 2 yetmez sağ bek ve orta saha ve golcü forvet değil golcü bize jardel lazım ki hem onun gibisi yok hem de bizde olsa da alacak para yok.
2 transfer derken açıklama falan mı yapıldı 2 yapılacak diye ?

interin macina bakiyorum. melonun hirsini goren varmi? adami ozledik yahu!

donk işi de bitmiş belli arkadaş donka da inanmıyordum oldu gibi şimdi kweuke mevlüt douglao mu be bunlara da inanmıyorum ama ya olursa donk gibi abi böyle değişim olacaksa içine edeyim değişimi

Ryan Donk 500k+Umut
Damiao Free
Linnes 2M
Carrillo 3M+Sonraki satıştan %30 Sporting'e
Eren+Kweuke Bilal Kısa+Jem+Koray-Sinan(Kiralık)

Valla benim aklımda şöyle birşey var ama mantık çerçevesinde güzel

Vedat Muriqi yerli forvet olarak iyi olur Muhammet Demir'e falan 4-5m euro vereceğine.hem genç hem yetenekli bir oyuncu

ben vedatın 2 macını izledim bi numarasını göremedim ama 21 yasında
eğer plan umutu ve burağı göndermekse belki olur

Burak la umutun sözleşmesini iyilestirsek daha iyi oynamazlar mi ?
Hem paramız da içimizde kalır , pardon cebimizde..

Not: gavura vurur gibi vurmayın lutfen

t★p★t★p★

bir orta saha bir defans bir forvet mutlaka gelecektir eger kanat oyuncusu alınacaksa o ismin carillo olmasını çok isterim.

Vedat Muriqi inşallah gelmez onu ezerler burda çok über işler yapmadığı sürece kupa maçlarında falan 2 sene yedek-kadro dışı takılır gider. Muhammet için bile bu risk var ki onu kadro dışı bırakmak su rotasyon ıcın cok lüks. Büyük bir forvet al + Muhammet ( için Tarık + Umut + Kiralık Koray/Sinanı ver)

Arkadas niye hep bu ligin topcularin isimleri geciyor? Ptt'den bile topcu aliyormusuz yahu, ne kadar düsmüsüz biz böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt