Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Falco Götz yardimci hoca .olabilir diye bir haber okudum Skorer de Bence fena olmaz ama görmek lazım ne dersiniz

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla bunu en son Batdal için duymuştum
bunu yapmak sana ne kaybettirir ki bonservisine verecek olduğun para max 1 milyon kendine verecek olduğun para max 750bin ayrıca antreman temposunu arttırmak için veya kıyak olsun diye adam almıyorsun ben iddaalıyım tutarsa sezon başına 20 golü rahat var

Kweuke ve Donk gelecekse transfer yapmayalım bence daha hayırlı olur

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu yapmak sana ne kaybettirir ki bonservisine verecek olduğun para max 1 milyon kendine verecek olduğun para max 750bin ayrıca antreman temposunu arttırmak için veya kıyak olsun diye adam almıyorsun ben iddaalıyım tutarsa sezon başına 20 golü rahat var

Hocam bende sonuna kadar arkasındayım ama taraftar olarak öyle gömüyoruz ki herkesi , 20 gol oynaması için düzenli forma giyip taraftara 11 mesajı vermesı lazım , onun için de hemen cvsine bakarlar 3 maç gol atamadımı PTT'den gelen adamla oynarsan böyle olur derler.

Jose mesela beleş geldi adam istatisklerde liderdi , Hamza ve taraftar el birliğiyle korkak savruk ekşi karakter bi adam oldu

Vedat Muriqi'nin gelmesine sıcak bakmıyorum ben. En son PTT 1. Lig'den Batdal'ı almıştık. Muriqi iyi bir oyuncu, iyi performans gösteriyor ama Galatasaray seviyesinde değil.

Yine de illa PTT'den birisini alacaklarsa Pote yerine Muriqi'yi alsınlar. :)

Bizim kumar transfer yapma lüksümüz yok. Takima en az 4 tane nokta transfer sart. Fark yaratacak oyuncular. Yoksa bu tarz transferler sadece olan enkazi büyütür.

PTT 1.Ligden o kadar transfer yaptik, hangisi basarili oldu? Süperligle PTT 1.Lig arasinda büyük kalite farki var.

Son düzenleme:
ptt 1.lig kötü itirazım yok ona ama müthiş de sert bir lig. demek ki vedat kardeşimiz sertliğe karşı dirençli bir adam. gelsin yahu tutar mı tutar.

Şansal demiş ligTV de ... Donk.büyük ihtimal ile GSe gidecekmiş diye...

Donk Transferi bence 85% olasılık var.

Biz ya tutarsa diye transfer yapacak durumda degiliz. Böyle yaparsak, sampiyonlugu birakalim, sampiyonluk yarisinda bile olamayiz. Bu sene zaten bitti. Gelecek yillardan bahsediyorum.

Donk fayda saglar mi saglar. Ama vizyonsuz ve günü kurtarmak adina transfer olur.

Süper çözüm Donk falan helal be

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Eylemleri
Takip ediliyor

Serkan Çavuş
‏@SerkanCavus
Donk, Süper Lig'in en fazla ikili mücadele kazanan defansif orta saha oyuncusu. 120 top kazandı.
Mehmet Topal ise 2. sırada. 110 top kazandı

Onun bunun çocuklar ne zaman 30 yaş ve üstü futbolcu almayı bırakacaklar. Takım yaşlandı hala Donk gibi Hollanda artıkları peşindeyiz.

Onun bunun çocuklar ne zaman 30 yaş ve üstü futbolcu almayı bırakacaklar. Takım yaşlandı hala Donk gibi Hollanda artıkları peşindeyiz.
Sunu yazmanın amacı nedir bilemedim ki bu kadar tecrübeli bi üyenin

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk basarili olur fazla tartışmaya gerek yok. Yeterki maca konsantre olsun. Melo gibi bisey o taraftarla iyi isler yapabilir

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt