Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera

transfer ched transfer carole

selçuk donk

savunma toparlanır

Donk basarili olur fazla tartışmaya gerek yok. Yeterki maca konsantre olsun. Melo gibi bisey o taraftarla iyi isler yapabilir

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fener 12,kasımpaşa 13 gol yemiş.illaki savunmaya katkısı olmusdur

Kamil Glik Torino da uzatmis

Sezon sonu Caceresin sözlesmesi bitecek

Yönetimin bir kaç beyn hücresi varsa simdiden sözlesme imzalatir

stoperde ne yapar bilmiyorum ama sağ bekte bize artık safkan sağ bek lazım olmuyor yarım yamalak
Sezonu kurtarabiliriz bence devre arası çok.zor o tarz oyuncu almak. Sene sonu artik. Yaratıcılık kondisyon olarak yeterli sağ bekte

Sezonu kurtarabiliriz bence devre arası çok.zor o tarz oyuncu almak. Sene sonu artik. Yaratıcılık kondisyon olarak yeterli sağ bekte

denizli bugünkü mactan anladığım sabrinin biletini kesmiş sağ bek aldırıcak inş

denizli bugünkü mactan anladığım sabrinin biletini kesmiş sağ bek aldırıcak inş
Sabrinin bileti denizli değil taraftar kesti. Dönüşü olma bu isin artik sene sonu kesin yolcu

O değilde RvP şikecilere değil bize gelseydi şuan çok farklı bir konumda olacağından şüphem yok...

Sneijder, Poldi ile kral olurdu...

Son düzenleme:
Donk süper topçu kalitenin zirve yaptığı ligimizde 183728484 tane top çaldı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk abartildigi kadar iyi mi beyler

2. Tarik/Amrabat faciasi olmasin

Biraz izledim bu haftaki Kasımpaşa maçında. Ayağı çok temiz gibi ve oyun görüşü tipik Hollanda'lı

Fizik olarakta diri ve takımı ileride tutuyor. Aynı performansı bizde gösterir mi? Bilemem ama bugün Chedjou orta sahada oynadığı sürece nasıl oyunu rakibe yıktıysak Donk'ta aynısını yapar...

Büyük takım farklı ama...

Ya Vezir olur yada rezil

Abartmayalim donk'u da isimizi rahatlıkla görür. Koy defansın önüne selçuk selçuk oynasın, topla da iyi çıkıyor sürekli tekrarlıyorum ama meloyu görüyorum bu adamda

Hahahaha Melo Donk'u top diye oynar yaptığı yoruma bak dünyanın her yerinde gülerler

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim kumar transfer yapma lüksümüz yok. Takima en az 4 tane nokta transfer sart. Fark yaratacak oyuncular. Yoksa bu tarz transferler sadece olan enkazi büyütür.

PTT 1.Ligden o kadar transfer yaptik, hangisi basarili oldu? Süperligle PTT 1.Lig arasinda büyük kalite farki var.

https://www.mackolik.com/Futbolcu/250714/Vedat-Muriqi

Umutla buraktan ne kadar kotu olabilir ki?

Yanliz bir bu Vedat bir de iyi bir santrafor alinirsa bizim 2 kazma otesi forvetten biri gidiyor demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt