Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abartmayalim donk'u da isimizi rahatlıkla görür. Koy defansın önüne selçuk selçuk oynasın, topla da iyi çıkıyor sürekli tekrarlıyorum ama meloyu görüyorum bu adamda

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
müdür, burada melo'yu sevmediğimi bilmeyen yok ama ben bile donk'la kıyaslayarak adama hakaret etmiyorum. :asd:

Hahahaha

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde biliriz çok iyi dmcleri ama 1 m'a daha iyisini bulamazsın. Ffp altına almış bizi ilk hatamızı bekliyor...

Yoksa burada resital sunarım hangi oyuncuları alabileceğimize dair. Ama fiyatlar 6-7 m'dan başlar...

Çok takipçisi değilim ama topla ilerleme vücudu kullanma az çok ayak tekniği falan derken benziyor bence

Oyun tarzı olarak benzetiyorum niye bilmiyorum acikcasi

bırak allah aşkına onun her yeri tarz olsa ne olur? tamam biraz takımı toparlar ama şuan defansif kimi getirsen toparlar, şeccu bile kendince bir fark koydu orada..

Bizde biliriz çok iyi dmcleri ama 1 m'a daha iyisini bulamazsın. Ffp altına almış bizi ilk hatamızı bekliyor...

Yoksa burada resital sunarım hangi oyuncuları alabileceğimize dair. Ama fiyatlar 6-7 m'dan başlar...
Kusura bakmada komik bir yorum olmuş vasat kaliteyi biraz daha vasatlaştırmak ilginç

bırak allah aşkına onun her yeri tarz olsa ne olur? tamam biraz takımı toparlar ama şuan defansif kimi getirsen toparlar, şeccu bile kendince bir fark koydu orada..
Fiyatı iyiyse veya takasta kullanılırsa almak zorundaligimiz olan oyuncu fazlasını alamayiz su devre arasında adını kurtarmalı lazim bi ondan sonrasına net kararlarla çürükler temizlenmeli

Donk Umut takası olursa gayet iyi olur. Sene sonuda daha iyi bir DMC alıp Donk'u yedek yapabiliriz. Tam joker olur yedeklerde. Hem stoper hemde DMC oynayabiliyor...

Sene sonuna kadar mantıklı olur. Zaten devre arası daha iyisi ini almak çok pahalı olur. Ayrıca sadece orta almayacağımız için oyuncu başına 5 m harcayamayız.

Flamini'yi alsak iyi olur orta sahamiza ilaç olur

Biraz yaşli ama top çalma ustasidir kendisidir

Yillardir EPLde oynamiş eleman Donk gibi devşirme oyuncudan tercih ediyorum tbfh

Arsenal'da 10m avro soracak degil en fazla 3-4m avro ödemiş oluruz.

Son düzenleme:
Fiyatı iyiyse veya takasta kullanılırsa almak zorundaligimiz olan oyuncu fazlasını alamayiz su devre arasında adını kurtarmalı lazim bi ondan sonrasına net kararlarla çürükler temizlenmeli

takas için sarbi'yi vereceksek belki ama diğerleri donk gibi vasıfsız için fazla.

Kusura bakmada komik bir yorum olmuş vasat kaliteyi biraz daha vasatlaştırmak ilginç

Tamam o zaman Doğu bey. Lütfen bizi aydınlatta futbol bilgimiz gelişsin. Ucuz bir fiyata en az Donk seviyesinde oyuncu öner bize?

"Vasat , komik" olmadan bize 1m'a + Umut çöpü veya başka bir çöp karşılığı başka bir dmc öner?

Flamini'yi alsak iyi olur orta sahamiza ilaç olur

Biraz yaşli ama top kaptirmanin ustasi kendisidir

Yillardir EPLde oynamiş eleman Donk gibi devşirme oyuncudan tercih ediyorum tbfh

Arsenal'da 10m avro soracak degil en fazla 3-4m avro ödemiş oluruz.
Benim tek bildigim Wenger suanki sakatliklarla ve Flamini devamli oynadigi halde 10'dan asaga verirsen birakmaz. Flaminiyi unut, yoksa bende isterdim

Tamam o zaman Doğu bey. Lütfen bizi aydınlatta futbol bilgimiz gelişsin. Ucuz bir fiyata en az Donk seviyesinde oyuncu öner bize?

"Vasat , komik" olmadan bize 1m'a + Umut çöpü veya başka bir çöp karşılığı başka bir dmc öner?
Hayal dünyanız baya ilerlemiş yıllık 2 milyon euro gibi rakam alan Umut'u Donkla takas olacağına inanmanıza mı gülsem yoksa saçma sapan 1 milyon euro üzerinden yürüttüğünüz bütçe hesabına mı gülsem bilemedim. Ya fazla safsınız bu konuda ya da transfer piyasasında çıkan saçma sapan haberler itibar ediyorsunuz. Umut'u göndermeniz için evvela üstüne para vermeniz gerekir kazık üstüne kazık yiyelim nasıl olsa hoşumuza gidiyor.

Son düzenleme:
Tam anadolu takimi oyuncusu umut iste yapabilir baskısız bir ortamda üzerine bi oyuncu daha verio yada cüzi miktara takas hic uzak değil bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt