Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
İyi tabi oyunun iki yönünü inanılmaz oynuyor biraz daha genç olsa Barça bile alır sen ne diyorsun
https://www.youtube.com/watch?v=4fJSxbVSKLw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi tabi oyunun iki yönünü inanılmaz oynuyor biraz daha genç olsa Barça bile alır sen ne diyorsun
müdür, burada melo'yu sevmediğimi bilmeyen yok ama ben bile donk'la kıyaslayarak adama hakaret etmiyorum.Abartmayalim donk'u da isimizi rahatlıkla görür. Koy defansın önüne selçuk selçuk oynasın, topla da iyi çıkıyor sürekli tekrarlıyorum ama meloyu görüyorum bu adamda
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyun tarzı olarak benzetiyorum niye bilmiyorum acikcasimüdür, burada melo'yu sevmediğimi bilmeyen yok ama ben bile donk'la kıyaslayarak adama hakaret etmiyorum.![]()
Hahahaha
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bırak allah aşkına onun her yeri tarz olsa ne olur? tamam biraz takımı toparlar ama şuan defansif kimi getirsen toparlar, şeccu bile kendince bir fark koydu orada..Oyun tarzı olarak benzetiyorum niye bilmiyorum acikcasi
Kusura bakmada komik bir yorum olmuş vasat kaliteyi biraz daha vasatlaştırmak ilginçBizde biliriz çok iyi dmcleri ama 1 m'a daha iyisini bulamazsın. Ffp altına almış bizi ilk hatamızı bekliyor...
Yoksa burada resital sunarım hangi oyuncuları alabileceğimize dair. Ama fiyatlar 6-7 m'dan başlar...
Fiyatı iyiyse veya takasta kullanılırsa almak zorundaligimiz olan oyuncu fazlasını alamayiz su devre arasında adını kurtarmalı lazim bi ondan sonrasına net kararlarla çürükler temizlenmelibırak allah aşkına onun her yeri tarz olsa ne olur? tamam biraz takımı toparlar ama şuan defansif kimi getirsen toparlar, şeccu bile kendince bir fark koydu orada..
Flamini'yi alsak iyi olur orta sahamiza ilaç olur
Biraz yaşli ama top kaptirmanin ustasi kendisidir
Yillardir EPLde oynamiş eleman Donk gibi devşirme oyuncudan tercih ediyorum tbfh
Arsenal'da 10m avro soracak degil en fazla 3-4m avro ödemiş oluruz.
Meali tecavüz kaçınılmaz zevk almaya bakıcazTop kaptirma ustası ne lan![]()
takas için sarbi'yi vereceksek belki ama diğerleri donk gibi vasıfsız için fazla.Fiyatı iyiyse veya takasta kullanılırsa almak zorundaligimiz olan oyuncu fazlasını alamayiz su devre arasında adını kurtarmalı lazim bi ondan sonrasına net kararlarla çürükler temizlenmeli
Kusura bakmada komik bir yorum olmuş vasat kaliteyi biraz daha vasatlaştırmak ilginç
Forvet alınacaksa umut ta verilirtakas için sarbi'yi vereceksek belki ama diğerleri donk gibi vasıfsız için fazla.
Benim tek bildigim Wenger suanki sakatliklarla ve Flamini devamli oynadigi halde 10'dan asaga verirsen birakmaz. Flaminiyi unut, yoksa bende isterdimFlamini'yi alsak iyi olur orta sahamiza ilaç olur
Biraz yaşli ama top kaptirmanin ustasi kendisidir
Yillardir EPLde oynamiş eleman Donk gibi devşirme oyuncudan tercih ediyorum tbfh
Arsenal'da 10m avro soracak degil en fazla 3-4m avro ödemiş oluruz.
Hayal dünyanız baya ilerlemiş yıllık 2 milyon euro gibi rakam alan Umut'u Donkla takas olacağına inanmanıza mı gülsem yoksa saçma sapan 1 milyon euro üzerinden yürüttüğünüz bütçe hesabına mı gülsem bilemedim. Ya fazla safsınız bu konuda ya da transfer piyasasında çıkan saçma sapan haberler itibar ediyorsunuz. Umut'u göndermeniz için evvela üstüne para vermeniz gerekir kazık üstüne kazık yiyelim nasıl olsa hoşumuza gidiyor.Tamam o zaman Doğu bey. Lütfen bizi aydınlatta futbol bilgimiz gelişsin. Ucuz bir fiyata en az Donk seviyesinde oyuncu öner bize?
"Vasat , komik" olmadan bize 1m'a + Umut çöpü veya başka bir çöp karşılığı başka bir dmc öner?
Top kaptirma ustası ne lan
O değilde RvP şikecilere değil bize gelseydi şuan çok farklı bir konumda olacağından şüphem yok...
Sneijder, Poldi ile kral olurdu...