Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet alınacaksa umut ta verilir
İyi burak her zaman is yapar çünkü

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunların çapı kuveyke falan olduğu için ben umut'a şükrediyorum. olur da komisyondan falan vazgeçip yanlışlıkla, farkında olmadan iyi forvet alırlarsa neden olmasın.

Bursaspordan Necidi alsak mi lan, Sabri ve Joseyi verebiliriz

Adamin sözleşmesi bu sezon bitmiyor mu? Bu sezon sözleşmesi bitecek olan oyuncuya neden 10m avro istesin
Dedigim gibi Santi Carzola ve Coq 3-4 ay sakatlar, Arteta hep sakat zaten, yani takimda Flamini ve Ramsey kaldi. Ha Flamini gitmek istese 1m avroya bile tamam derler o degil.

Hayal dünyanız baya ilerlemiş yıllık 2 milyon euro gibi rakam alan Umut'u Donkla takas olacağına inanmanıza mı gülsem yoksa saçma sapan 1 milyon euro üzerinden yürüttüğünüz bütçe hesabına mı gülsem bilemedim. Ya fazla safsınız bu konuda ya da transfer piyasasında çıkan saçma sapan haberler itibar ediyorsunuz. Umut'u göndermeniz için evvela üstüne para vermeniz gerekir kazık üstüne kazık yiyelim nasıl olsa hoşmuza gidiyor.

Tamam dediğin gibi biz "fazla safız". Senin önerilerin ne. Gelen geçenin yorumlarına vasat ,saf , komik dediğine göre sen bu işin kitabını yazmışsın...

bunların çapı kuveyke falan olduğu için ben umut'a şükrediyorum. olur da komisyondan falan vazgeçip yanlışlıkla, farkında olmadan iyi forvet alırlarsa neden olmasın.
Çaplık bisey kalması bence denizli eğer basari istiyorsa aldırmak, dursunda almak zorunda inanılmaz baskı oluştu su zamanda bile ikinci yari kaldıracak güçleri yok.
Bu sebepten iyi transferler en az 3 kez düşünülerek yapılacaktır rahat olun.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muslera
xxx - denayer - chedjou - carole
xxx - selcuk
poldi - sneijder - xxx
xxx

4 tane transfer lazim benim gözümde. caroleyu tam cozemedim ben, ama heralde oynar. hepside avrupadan getirilmeli, turkiye kalite yok

Tamam dediğin gibi biz "fazla safız". Senin önerilerin ne. Gelen geçenin yorumlarına vasat ,saf , komik dediğine göre sen bu işin kitabını yazmışsın...
Gelen geçenin yorumlarina saf komik yazmıyorum vasat kelimesinide yorumunuza ya da şahsınıza kullanmadım kadro kalitesinde var olan vasatlıktan bahsettim. Bu işlerde uzmanlık gerektirecek bir şey yok. Her akıllı insan gibi aynı hatayı iki kere yapmamayı tercih ediyorum sizlerin Amrabat ve Dany'den akılllanmadığı aşikar neyse Donkla mutluluklar dileriz efendim.

Hayal dünyanız baya ilerlemiş yıllık 2 milyon euro gibi rakam alan Umut'u Donkla takas olacağına inanmanıza mı gülsem yoksa saçma sapan 1 milyon euro üzerinden yürüttüğünüz bütçe hesabına mı gülsem bilemedim. Ya fazla safsınız bu konuda ya da transfer piyasasında çıkan saçma sapan haberler itibar ediyorsunuz. Umut'u göndermeniz için evvela üstüne para vermeniz gerekir kazık üstüne kazık yiyelim nasıl olsa hoşumuza gidiyor.

sen kimleri öneriyorsun peki

:D

182980_1044749725583792_7385660121781495711_n.jpg

bende isterim de adam iyi sezon geçirdigine göre sunderland birakmaz.

sezon sonu ilgilenmemiz lazim
Vallaha ligde can çekişiyorlar futbolcuyu ikna edebilirsen neden olmasın satarlar belkide. Ffp sadece bizim sorunumuz değil İnter'in yaptığı gibi yap.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bana Charlie Austin ve Van der Wieli getirin lan

wieliin sözleşmesi bitiyormuş sevilla falan kapar herhalde bizim cenk ergün de uyuyor ulan bu adam gs-koç mezunu falan bir de

edit: cv ye bak

İlkokulu Bursa’da okudu. 1993 yılında Galatasaray Lisesi matematik bölümünden mezun oldu. Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü’nde yükseköğrenimini tamamladı.

2000–2003 yılları arasında Kamera Spor Reklamcılık A.Ş.’de Türkiye Futbol Federasyonu için reklam ve sponsorluk pazarlaması ve A Milli Futbol Takımı özel maç organizasyonları yaptı. 2003–2006 yıları arasında Trabzonspor Sportif A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2006 yılından itibaren Galatasaray Sportif A.Ş.’de Özel Projeler Sorumlusu olarak görev aldı.
Cenk Ergün evli, Fransızca, İngilizce ve İtalyanca biliyor.

Son düzenleme:
https://www.mackolik.com/Futbolcu/250714/Vedat-Muriqi

Umutla buraktan ne kadar kotu olabilir ki?

Yanliz bir bu Vedat bir de iyi bir santrafor alinirsa bizim 2 kazma otesi forvetten biri gidiyor demektir.

Keske 2side gitse ama Vedat seviyesinde bir oyuncu alinmamali. Kadro zaten rotasyon oyuncusundan gecilmiyor.

PTT 1.ligle Süper lig arasinda ciddi kalite farki var. Daha önce, PTT 1.Ligde basarili olup, Süper Ligde de basarili olan bir oyuncu hatirlamiyorum. En son Trabzonspor, Gökhani aldi. Kadroya bile giremedi.

olmazdı volkan kardeş; bir de O eklenecekti koşmayanlar listesine yine rezil bir takım savunması çıkacaktı ortaya.

Dünyanin en iyi takim savunmasina bile sahip olsak, 2 metre öteden emaneten savunma yapan Sabri, Semih ve Baltayla amatör takima bile kolay pozisyon veririz.

wieliin sözleşmesi bitiyormuş sevilla falan kapar herhalde bizim cenk ergün de uyuyor ulan bu adam gs-koç mezunu falan bir de

edit: cv ye bak

İlkokulu Bursa’da okudu. 1993 yılında Galatasaray Lisesi matematik bölümünden mezun oldu. Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü’nde yükseköğrenimini tamamladı.

2000–2003 yılları arasında Kamera Spor Reklamcılık A.Ş.’de Türkiye Futbol Federasyonu için reklam ve sponsorluk pazarlaması ve A Milli Futbol Takımı özel maç organizasyonları yaptı. 2003–2006 yıları arasında Trabzonspor Sportif A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2006 yılından itibaren Galatasaray Sportif A.Ş.’de Özel Projeler Sorumlusu olarak görev aldı.
Cenk Ergün evli, Fransızca, İngilizce ve İtalyanca biliyor.

Austininde bitiyor, zaten QPR ikinci ligde surunuyor, bu adami mutlaka almamiz lazim.

Wiel'de bildigim kadar ile cok az dakika goruyor PSG'de

Allahini seven bu takima bir sag bek, bir ön libero, bir kanat bir de forvet alsin (forvet iki tane olsa daha iyi olur).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt