Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk-Selçuk-Sneijder orta sahasını anlamlı kılacak şey savunma bekleri olacak,bekler Wiel-Carole(Olcan) olunca güzel olacağını düşünüyorum

CW1ExIVW4AAKyLx.jpg

Semih denen leshin yedegi olmak nasil bir duygu diye sormak isterdim buna. Adam ümidini kesmistir bu akil almaz torpili görünce.

hadi bizde hayalleri yazalım :D

burak çinlilere 7,5
semih çinlilere 5
sinan kiralık

------

donk umut+1m
carillo 3m
Wiel 3m
caceres 3m
Zaza,remy, Cisse'den biri 1m kiralık
Sebastian Roda 1m kiralık
İsmi duyulmamıs santrafor yedeği genç max 1,5m

Son düzenleme:
hadi bizde hayalleri yazalım :D burak çinlilere 7,5 semih çinlilere 5 sinan kiralık ------ donk umut+1m carillo 3m Wiel 3m caceres 3m Zaza,remy, Cisse'den biri 1m kiralık Sebastian Roda 1m kiralık İsmi duyulmamıs santrafor yedeği genç max 1,5m
bu çinler bu kadar gerizekali mi acaba :D

ooo germany's next topmodele katilmisti kiz

Bir Alman kanalında görmüştüm 1 ay önce falan bir programda Istanbulu geziyordu orada da Koray bunu gezdirdi birşeyler gösterdi falan. Zaten orada tanışmışlar ve bu hale gelmişler vs.

Baktım da Germanys next Topmodel yarışmasına katılıp orada "ün" kazanmış. O Koray ile gezdiği kısa programda bana tam bir gerizekalı gibi gelmişti kız :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Çin takımları Sabri'yi bile alır ama Burak'ı almaz.Medyanın gazına gelmeyin.Futbolcu falan değil Burak.Hatta süper ligde bir takımda bile oynayamaz.Yıllardır yetenekli diye milyon erolar bayıldığımız ama biz taraftarların nefret ettiği Aydın'a bakın Kasımpaşa'da bile kadroya giriyor mu?Burak da aynı sonu yaşayacak.Bizden sonra kimse oynatmaz onu..

Çin takımları Sabri'yi bile alır ama Burak'ı almaz.Medyanın gazına gelmeyin.Futbolcu falan değil Burak.Hatta süper ligde bir takımda bile oynayamaz.Yıllardır yetenekli diye milyon erolar bayıldığımız ama biz taraftarların nefret ettiği Aydın'a bakın Kasımpaşa'da bile kadroya giriyor mu?Burak da aynı sonu yaşayacak.Bizden sonra kimse oynatmaz onu..

saçmalamayın o kadar da değil adam bir ara clde gol krallığına oynuyordu

Biraz abartmadın mı renktaş burak iyi topçu istediği zaman iyi işler yapan bir adam ama aydın falan zaten hiç birşey yapmadı hep aynıydı

saçmalamayın o kadar da değil adam bir ara clde gol krallığına oynuyordu
Adam her maç 11 de oynuyor.Gol oranına bakınca öyle müthiş bir istatistiği de yok..Ha mesele sadece gol değil zaten.Takım oyununda var mı?Top tekniği var mı?Adam eksiltip çalımlamayı geçtim,ayağında top tutabiliyor mu?Onunla rakip sahada hangi rakip olursa olsun bunaltıcı baskı kurabiliyormuyuz?Hava toplarında iyi mi?Kaç asist yapmış?Çalışkan mı?Sneijder'in gollerine sevinmemesi hakkında ne düşünüyorsun?Tam tüm takım hücumdayız ama Burak efendi anlamsız yere faul yapıp rakibi rahatlatması hakkında ne düşünüyorsun?Gereksiz yere kendini yere atıp pozisyonları öldürmesi hakkında?Peki sürekli ofsayta girip kanserojen etki yaratması hakkında düşüncen?Tekrar ediyorum BURAK FUTBOLCU DEĞİL.

Son düzenleme:
Bana güzel bir kanal ismi öneririmisiniz

TR de futbolcularla ilgili genel bir hesap olacak

Biraz abartmadın mı renktaş burak iyi topçu istediği zaman iyi işler yapan bir adam ama aydın falan zaten hiç birşey yapmadı hep aynıydı
Yok renktaş hiç abartmadım.Burak sadece 10 maçta 2-3 gol atıp başka hiç bir halta yaramayan futbolcu lisansını nasıl aldığına şaşırdığım canlıdır.

Bir Alman kanalında görmüştüm 1 ay önce falan bir programda Istanbulu geziyordu orada da Koray bunu gezdirdi birşeyler gösterdi falan. Zaten orada tanışmışlar ve bu hale gelmişler vs.

Baktım da Germanys next Topmodel yarışmasına katılıp orada "ün" kazanmış. O Koray ile gezdiği kısa programda bana tam bir gerizekalı gibi gelmişti kız :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gezsin birşey demedikte keseceği adam Semih alt tarafı

Ama beyimiz karı kız ortam takılmaktan memnun

Denayer'i stoper düşünmüyoruz, Donk'u orta saha düşünüyoruz, Yasin'i satmamayı düşünüyoruz. Yahu biz kimin ahını aldık da bu hale geldik. Bu nasıl kafa, bu nasıl bir plan, vizyon...

Adam her maç 11 de oynuyor.Gol oranına bakınca öyle müthiş bir istatistiği de yok..Ha mesele sadece gol değil zaten.Takım oyununda var mı?Top tekniği var mı?Adam eksiltip çalımlamayı geçtim,ayağında top tutabiliyor mu?Onunla rakip sahada hangi rakip olursa olsun bunaltıcı baskı kurabiliyormuyuz?Hava toplarında iyi mi?Kaç asist yapmış?Çalışkan mı?Sneijder'in gollerine sevinmemesi hakkında ne düşünüyorsun?Tam tüm takım hücumdayız ama Burak efendi anlamsız yere faul yapıp rakibi rahatlatması hakkında ne düşünüyorsun?Gereksiz yere kendini yere atıp pozisyonları öldürmesi hakkında?Peki sürekli ofsayta girip kanserojen etki yaratması hakkında düşüncen?Tekrar ediyorum BURAK FUTBOLCU DEĞİL.

su haberin yapıldığı herhangi bir oyuncuyu araplara çinlilere 10m a satarsın

https://www.youtube.com/watch?v=BDhHzSpeVpw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt