Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyisi forvete
Zaza
Muhammed Demir
Vedat Murıg 3lüsünü yapıp en az bi 5 sene forvet sıkıntısı çekmeden oynayalım

Çin basını, Shanghai Shenhua'nın Burak Yılmaz ve Semih Kaya için 18 milyon € Teklif edeceğini yazdı.

Bonservis sıkıntısı olmayan Damiao'yu kaçırmamak lazım.

Çin basını, Shanghai Shenhua'nın Burak Yılmaz ve Semih Kaya için 18 milyon € Teklif edeceğini yazdı.

Eğer gerçekten doğruysa Mustafa Denizli aptal diil sattırır zaten o paraya devre arasındaki istediği bütün oyuncuları aldırır 10milyonu bile yeter.
Tabiki ne kadar gerçek

amkya göre ve bazı twitçilere göre donk için umut istenmiş denizli vermemiş

bu saatten sonra denizli benim için bitmiştir eski hikayedir mart sonuna doğru kendi istifa eder gider zaten

Brezilyadan forvet çıksa Fred kazmasını oynatmazlar. Adamlar o kadar kötü durumda ki son aday kadroya 35 yaşındaki Ricardo Oliviera'yı çağırdılar.

Şimdi Gabigol'a güveniyorlar. Eğer fos çıkarsa işleri baya zor. Nerede Ronaldo,Adriano,Bebeto'lar..
Tr liginin dandik savunmalarına fazla gelirler yetenek açısından ayrıca Adriano,Pato,LW olsada Hulk tarzında forvette fena iş yapmayacak adamları var,Fred-Jo tarzı tercihler rezildi WC 14'te,Ama özellikle ligleri çok yumuşak olduğundan çok sağlam forvet çıkmıyor oralardan artık.

Lan oğlum bu trabzondaki muhammed Beşir, saç tipinden tut, cussesine kadar. Kambur yuruyusunden, fuleli adımlarına kadar. Gol sevincinden, mevkisine kadar bizde oynayan arkadasa ( adını anmak istemiyorum ama umut değil ) ne kadar benziyor. Allah yazgisini benzetmesin. Yolunu açık etsin.

Lan oğlum bu trabzondaki muhammed Beşir, saç tipinden tut, cussesine kadar. Kambur yuruyusunden, fuleli adımlarına kadar. Gol sevincinden, mevkisine kadar bizde oynayan arkadasa ( adını anmak istemiyorum ama umut değil ) ne kadar benziyor. Allah yazgisini benzetmesin. Yolunu açık etsin.
o arkadaşa benzetiyorlarmış zaten bunu kendisi öyle demişti

Edit : Forma numarasi 17 bide. Türk futbolu bence buna hazır değil. Ayrıca brozek kardeslerede benziyor.

İngiltere liginden 1 kanat oyuncusuyla ilgileniyormusuz birde Eren Derdiyok iddiaları doğruynmuş ilgimiz varmış

İngiltere liginden gelen her topçu biizm ligde iş yapar Eren de umuta buraga oranla eğer sakatlıgını tamamen atlatırsa hepsinden iyi topçu

images

CW29N2EWIAEnQP7.jpg

53a41dc86f1383e9478d1924.gif

Bu muriqi dedikleri çocuk Buraktan daha iyi bişeye benziyo çok iyi pozisyona giriyo kafa vurabiliyo hava toplarında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt