Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren Derdiyok için istekli taraftar çok ama ben biraz korkuyorum Eren'den şahsen. Malum sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyoruz.

Normalde Eren net Şampiyonlar Ligi kalitesinde bi forvet ama bizde bu şans varken 2. Hamit vakası olursa o zaman direk kapat sezonu git.

N'Diaye yıllık 1.5 m euro'ya oynar.

Yıldız bir ön libero alsak 3'e oynucak..

Dolayısıyla bonservisi cokta sorun olmaz. 4-5 m euro + oyuncu

N'Diaye yıllık 1.5 m euro'ya oynar.

Yıldız bir ön libero alsak 3'e oynucak..

Dolayısıyla bonservisi cokta sorun olmaz. 4-5 m euro + oyuncu

Genede çok para tarık jem + 1.5 milyon verilir en fazla daha fazlası günah o paraları o Adams vereceğine donkuu al bütün parayı sağ kanat forvete yatır

Rıza Çalımbay: Ryan Donk % 99 Galatasaray'da (@GsHaber24)

Donk H.O

Umarım iyi katkı yapar ve utandırmaz...

Rıza Çalımbay: Mustafa Denizli'yi aradım Umut Bulut'u istedim oda vermedi. Burak sakat ve hücumda sorun yaşıyoruz dedi.(GsHaber24)

Yılın fırsatını bulmuşuz tepiyoruz...

Yürü git...

Gönder Umut'u yerine Giresunspor'daki Muriqi'yi al.Sonra as forvet al. Elinde 3 forvet olur. Ah ulan ahhhh biz ne yaptıkta bunları hakkettik. Neden oyuncuları gönderme konusunda bu kadar duygusal olduk. Umut Galatasaray'ın oyuncusu değil...

Son düzenleme:
Duyum falan yazmayacağım sonra Rıza Çalımbay çalıyor duyumlarımı :d

kat kat neyi iyi ? dersin suarez.

umut tarzı bir santrafor, presci yani. yası baz alınırsa evet hem umut hem burak'a oranla daha iyi bir secenek ama üst düzey bir santrafor mu ? net olarak degil.

benim düşüncem birinci forvet değil umutun yerine yedekten gelecek biri burağın yerine zaten kaliteli golcü alınmalı

Başka takımlara bakıyorum takır takır gözünün yaşına bakmadan oyuncu gönderiyor biz hala yazık edebiyatıyla sürünüyoruz...

Kurumsal yapınıza koyim...

Bu takımdan kimler geldi geçti , Burak ve Umut kim?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt