Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ryan Babel haberleri bile var...

2 sene önce ki yalan bile olsa yapılan haberlerdeki futbolcular ile şimdinin arasında ciddi uçurum var.

Duyum konusudan büyük takımların arasında en kötüsü biziz herhalde...

İçeriden hiç bilgi sızmıyor arkadaş. Aslında iyi ama heyecansız oluyor

Sürekli yönetim değişiminden kaynaklı herhalde...

Duyum konusudan büyük takımların arasında en kötüsü biziz herhalde...

İçeriden hiç bilgi sızmıyor arkadaş. Aslında iyi ama heyecansız oluyor

Sürekli yönetim değişiminden kaynaklı herhalde...

yaz döneminde burda yunus diye bi arkadaş vardı o doğru bilgiler paylaşıyodu,gelse bizi aydınlatsa iyi olurdu

Aynen...

Ama onun kaynağı Cüneyt Tanman'dı. Bir arkadaşı Cüneyt Tanman'ın yeğeniydi diye hatırlıyorum...

Tanman olmadığına göre artık onda da duyum yoktur

yok scouttan birini tanıyodu diye biliyorum bende,şuan nöbette en çok ihtiyacımız olan adam kendisi ama ortada yok

Çakma duyumcular ibra haberlerine başlamamış bu sezon.Bir ara welkomrobben diye biri vardı.Bol keseden atıp tutuyodu.

yok scouttan birini tanıyodu diye biliyorum bende,şuan nöbette en çok ihtiyacımız olan adam kendisi ama ortada yok
Aynen öyleydi..

Unutmuşum. Gerçekten şuan en çok ihtiyacımız olacak adam. İlgilenen isimleri söylesede ona göre ya heyecan yapalım yada sayfalarca sövelim...

Olurda Mevlüt falan gelirse çok feci şov yaparım burada. Düşünsenize Burak -Umut -Mevlüt forvet hattını...

O degilde umut-burak varken zaten o sorunu yasiyoruz sıkıntı bu kısım değil mi.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çakma duyumcular ibra haberlerine başlamamış bu sezon.Bir ara welkomrobben diye biri vardı.Bol keseden atıp tutuyodu.

abi tamamen mallık bunlar adamlar takipçi için bu twitleri atıyolar sonra takipçisi artınca baktı transfer olmadı hemen hesap adını değiştiriyo kimse bişey çakmıo

ersin gökalioğlu şerefsizide son güne kadar bekledi bekledi ya olursa diye ibra transferi

eğer olsaydı bakın demiştim olmassa kusura bakmayın diyip kapatıcaktı olayı baktı olmadı kusura bakmayın diyip hesabı gizledi

bu şerefsizlere prim vermemek lazım

dünde aslanspastik hesabı denizli denayeri devre arası göndericek diye haber yaptı 10 dakka sonra sildi maksat taraftarı galeyana getirmek

abi tamamen mallık bunlar adamlar takipçi için bu twitleri atıyolar sonra takipçisi artınca baktı transfer olmadı hemen hesap adını değiştiriyo kimse bişey çakmıo

ersin gökalioğlu şerefsizide son güne kadar bekledi bekledi ya olursa diye ibra transferi

eğer olsaydı bakın demiştim olmassa kusura bakmayın diyip kapatıcaktı olayı baktı olmadı kusura bakmayın diyip hesabı gizledi

bu şerefsizlere prim vermemek lazım

dünde aslanspastik hesabı denizli denayeri devre arası göndericek diye haber yaptı 10 dakka sonra sildi maksat taraftarı galeyana getirmek

Ersine gelen tepki bizim hamzaya gelmemiştir.Çok fena yalan attı.Denayer haberleri gidecek diye her yerde mevcut.Fener medyası her zaman bizim topçuların üzerine oynama derdinde twitterda ise her hesaba inanmamak lazım eline bilgisayarı telefonu alan duyumcu olmuş.En basiti geçen sezon ortalıgı iyi karıştırdılar.Ama bu sezon millet uyanmıştır.O kadar itibar eden olmaz.

5-6 sene önce devre arası hemde 10 milyona yakın para harcamışız hepsi kötüydü

culio 2,stancu 5,yekta 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt