Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersine gelen tepki bizim hamzaya gelmemiştir.Çok fena yalan attı.Denayer haberleri gidecek diye her yerde mevcut.Fener medyası her zaman bizim topçuların üzerine oynama derdinde twitterda ise her hesaba inanmamak lazım eline bilgisayarı telefonu alan duyumcu olmuş.En basiti geçen sezon ortalıgı iyi karıştırdılar.Ama bu sezon millet uyanmıştır.O kadar itibar eden olmaz.

olmaz inşallah,millet inanınca sinirleniyorum nası kandırılıyolar diye

ben muhabirlerede kılım bi bok bilmiyolar hele hele evren göz adam muhabir ama transfer yapılmadan bi kere bile şu oyuncuyla görüşülüyo diye bilgi veremedi

anca adamı transfer edince haberlerde gs şunu aldı diyicek

Ersine gelen tepki bizim hamzaya gelmemiştir.Çok fena yalan attı.Denayer haberleri gidecek diye her yerde mevcut.Fener medyası her zaman bizim topçuların üzerine oynama derdinde twitterda ise her hesaba inanmamak lazım eline bilgisayarı telefonu alan duyumcu olmuş.En basiti geçen sezon ortalıgı iyi karıştırdılar.Ama bu sezon millet uyanmıştır.O kadar itibar eden olmaz.
Birden üzerime alındım

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ryan Babel haberi var milliyet'in çok iyi transfer olur. uygun fiyata üstelik. yasin'i de yedeğe çekebiliriz bu transferle

29 yaşında üstelik kendini bulur bizde kesinlikle. Bizim bu tarz transferlere yönelmemiz lazım işte şu yarı dönemde.

Babel, Erem ve Donk a benden OK

~tap

Son düzenleme:
hey gidi hey

eskiden böyle miydi bu nöbetler peh,08-09 daki efsane günleri animsadim bi an,nobet bıtmıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt