Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ************** burağı yüzünden ne forvet alabiliyoruz ne umutu gönderebiliyoruz

Rıza Çalımbay: "Umut'u istedim ama o zaman Burak sakatlanmamıştı. Burak sakatlanınca Umut'u satma şansları kalmadı."

Ya çok safsınız gerçekten birde burada Umut'un gideceğine inananlar vardı ya :D

Umut hala takimda kalacak yani. Ne anladim ben bu isten ya. O spastik adami gorunce mactan soguyorum, gol atinca sevenmiyorum bile. Donk, Babel, Kweuke, Guray ile transfer sezonunu kapatiriz. Sozde Denizli'li nester vuracakti da falandi filandi.

Ligi tanıyor diye son başarısı ve futbol anlayışı on yıllar öncesinde kalmış hocayı getirirsen olacağı budur.

Erken eleştirmeyeceğim. Transfer döneminden sonra Denizli hakkında karar verecem. Erken konuşup "g.t" olmak istemiyorum...

YA SABIR...

Yav Mustafa Denizli ile ne yapılanması yapacaksın alacağı oyuncular bunlar işte ne bekliyorsunuz neşter falan taraftar mutlu olsun diye söylenen laflar.

Ah ulan ah....

Hayalimdeki Favre bomboşken getirmedik...

Yinede yapılanları görmek lazım. Ön yargılı olmayacam ama çıkan haberler cidden fiyasko...

Umarım ters köşe oluruz. Donk'a fitim ama Babel falan küfür ederim. Carillo falan aklını çek al gel..

Son düzenleme:
Donk, Babel, Kweuke vs

Hepsi günü kurtarmaya yönelik hamleler. Denizli'nin deyimiyle yas olarak vasat üstü olan takimin yas ortalamasini daha da yukariya cekecek hamleler. Belki kisa vadede belli bir katki verebilirler (gerci orasi da muamma) ama uzun vadede enkaz olarak takimda bulunacaklar su an takimdaki kazmalar gibi. Yine elden cikarmaya calisilacak.

Umarim Donk isi yatar bu Umut'un verilmemesi yüzünden.

Muslera
Sabri Chedjou Semih Hakan
Donk Selçuk
Babel Sneijder Podolski
Kweuke​

Ligde şampiyonluk, Avrupa'da final garanti

Muslera
Sabri Chedjou Semih Hakan
Donk Selçuk
Babel Sneijder Podolski
Kweuke​

Ligde şampiyonluk, Avrupa'da final garanti

Arkadaş bizim takımın Avrupada rezil olmasının tek nedeni SELÇUK!!!!

Bu adam çok hafif çok cılız kalıyor..

Donk-Melo , Melo-Tiote , Melo-De Jong , De Jong-Donj

Gibi isimlerden oluşması lazım ortasahamızın..

Nedeni çok basit Önlerinde Sneijder oynuyor yani savunma yapmasını beklemeyeceksin.. rahat oynayacak

adı anılan oyuncular kötü değil kabul etmiyorum Babel iyidir Yasin de yedek olur ama rode alınırsa uçarız Babel yerine Carillo olsa daha çok mutlu olurdum ama elde var sıfır şu an sağ beke sağlam biri lazım

Bebeği benfe beğeniyorum üç büyüklerin alayının defansın hallaç pamuğu yapar o adam uefada iş görür bence

bence renktasimiz duyumlara göre kadroyu kurdu

Denizli ile Hamza aynı kafa adamlar vizyon olarak ama denizli Çakal Hamza kuzu demek istediğim Hamza kendine göre doğruları için Dolaylı yoldan değil direkt yapmaya çalışıyor ve böyle tekme yiyor yiyecek de Denizli Dolaylı yapıyor ilk önce ağZa bal Çalıyor sonra Hoppaa insanlar da 5 tepki verecekken 3 tepki veriyor halkla ilişkilerde de bu vardır karşı tarafa istemediğin bir şeyi süslendirerek ona bile yaptırabilirisin belki de bizim büyük başkan bunu bilerek konuşması ilkokul terk Hamza'yı gönderip Denizli'yi aldı idare edebilsin diye aslında bu büyük başkan tehlikeli adam çünkü bu kafayla bu kadar zengin olamazdı tebrik etmek lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Drogba,Sneijder,Riera,melo,eboue,Muslera,ujfalusi gibi kaliteli futbolculardan sonra jem,Tarik,umut falan insanin zoruna gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt