Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Adamların yedeklerine bak...
Bizde banko oynar çoğu.
Bizde banko oynar çoğu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamların yedeklerine bak...
Bizde banko oynar çoğu.
Nani Gönül vs yedek değil ba kadlec erturul yedek onları 18 e almam ben bu kadar düşürmeyin kendinizi bir yedek olarak persia var onun dışında yedekleri bizde 11 nasıl oynuyor ha belki yedek olur jem oturacağına onlar otursun o ayrı ama banko oynar demek garip
Sent from my iPhone using Tapatalk
görür tabi ya ne bu karamsarlık anlamadım Sabriden umuttan kimse kötü olamaz bence şu an inanılmaz kötü bir kadromuz varBebeği benfe beğeniyorum üç büyüklerin alayının defansın hallaç pamuğu yapar o adam uefada iş görür bence
Volkan Şen , Caner ( Artık yedek) , Persie(yedek) , Şener ...
Oynar hatta level atlatır...
Senin özelinde değil bu sözüm ama harbi bu taraftarı anlamıyorum Volkan Şen a sporda Galatasaray'da diye son dakika girdi bir tane öven olmadı herkes vizyon Hamza dursun dedi şimdi çoğu iyi keşke alsaydık diyor yani harbi garip ha bu bende yok mu var ben de eleştirdim Volkan gelmesin dedim ama şimdi keşke bizde olsaydı demedim demiyorum bu laflar senin için değil genel konuştum kardeşim ama emin ol bizde olsa Yasin muamelesi yapılırdı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende karşıydım. Ve hala Galatasaray'ın oyuncusu olduğunu düşünmüyorum ama mevcut kadroda rahat oynar...
Mevcut kadromuzun %75'i bizim oyuncumuz olamaz...
Maalesef standartı çok düşürdük...
Fenerin-Besiktasin kale dışında hangi bölgesi bizden kötü ?
Envoyé de mon Sony Z3
Fenerin-Besiktasin kale dışında hangi bölgesi bizden kötü ?
Envoyé de mon Sony Z3