Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransada bir sürü kaliteli topçu var ama ilgilenen yok

Onun yerine Kasimpasa ve Akhisarin veteran topçularla ilgileniyoruz

CW8Ng28UsAA7YQc.png

twitter da gördüm, güzel olur aslinda

Maliyet açısından Babel'i falan alabilirler bence. Tabii ki ilk tercih olmamalı ama yönetim kolaya kaçabilir. Denizli'nin ne diyeceği de önemli tabi.

Şu halı saha maçlarından sonra şiddetli baş ağrısı oluyor bende aynı dertten muzdarip olan varmi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu halı saha maçlarından sonra şiddetli baş ağrısı oluyor bende aynı dertten muzdarip olan varmi

Kalbin daha hızlı çalıştığı zaman haliyle daha çok kan pompalar. Tansiyon problemin varsa kan daha basınçlı pompalandığı zaman ağrı yapabilir. Tansiyon problemi falan var mı hocam?

Kalbin daha hızlı çalıştığı zaman daha çok kan pompalar. Tansiyon problemin varsa kan daha basınçlı pompalandığı zaman ağrı yapabilir. Tansiyon problemi falan var mı hocam?
Yok ama sanki beynim catlayacakmis gibi oluyor bu arada sigara kullaniyorum

Basit bir tahmin yürüttüm. Ayrıca uzun süredir sigara kullanıyorsan en belirgin yan etkilerinden biri damarlarda incelmeye yol açmasıdır...

Şu sigara her türlü zarar be hocam...

Hocam müsait bir zamanında doktora danışmanı tavsiye ederim. Allah korusun bu baş hiç bir şeye benzemez...

Son düzenleme:

Sinüzit varsa koşmaya bağlı rüzgardan etkilenir ve aşırı baş ağrısı yapar. Ağrı gözlerine doğruysa böyledir diye tahmin ediyorum. Özellikle kıış aylarında soğuğu, rüzgarını karşına alarak bırak koşmayı yürüsen bile böyle olur ki sinüzitin ileri derecede ise yazında görülebilir.

Bunlar tahmin tabi. Mutlaka doktora göster.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt