Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babeli almışız galiba şenol fotosunu atmış iş bitmiş abiler ben Carillo istiyordum kanata ama babelde yasinden iyidir en azınfan topu taşıyabilecek bi adamımız oldu

daha iyisi alınamayacaksa babel kiralık alınsın adam kılık oynarsa almayız sezon sonu bruma döner yasinden iyidir babel

Ben de Babel yerine ilk daha iyi biri düşündüm ama bakınca gerçeklere daha iyisini alamaz bunlar ve Yasin gibi Erciyes topçusundan daha fazla katkı Sağlar sağlayamazsa da rotasyon güçlenir Hamza Oğlanın saçma antreman topçuları yerine gerçek Topçular oturur valla damio donk Babel alındı bence sadece wiel soru işareti en zor olan da wiel zaten bu dördü gelirse takım bir Gömlek üstü olur Gönül ister beş Gömlek üstü olsun ama ffp malum buna da şükür şu wiel gelse tamam bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Babel instada wesley ile foto atmış

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Babel poldi gibi Çıkacak onda da soru işareti vardı ama Katkısı malum umarım Babel de aynı etkiyi gösterir kadro o kadar kötü ki bence bu kadroya az kaliteli koy gene sırıtıyor seviliyor zaten

Sent from my iPhone using Tapatalk

RB&RD güzel oldu mekan adı gibi

bu kulupte bir tane akıllı adam yok mu ya hahahha

Bağımsız GS Haber ‏@GsHaber24 2 dk.2 dakika önce
Duygun Yarsuvat: Sneijder gitmek istiyorsa bedelini öder ve gider. Burak ise çok sevdiğim biri, Çine gitmesine gönlüm razı olmaz
(Radyospor)

Bu açıklamayı ancak Fenerbahçeli biri yapar. Adama Fbli diyoruz koruma sistemleri devreye giriyor forumda.

7-10 gün icinde transferler bitecekmis relax bizim baskan yalan söylemez

Milyon eurolarin ucustugu bir kulupte bir Allah'in kulu transferden anlamaz mi? Babel'i forvet olarak aliyorsalar les bir karar. Sol forvet/kanat desen orada Podolski var. Bu neyin kafasidir? Bir kere de ihtiyacimiz olan yerlere transfer yapin. Gerci hicbirsey yapmayin. Sizin yapabileceginiz en buyuk hizmet istifadir. ABV yonetim.

bu kulupte bir tane akıllı adam yok mu ya hahahha

Bağımsız GS Haber ‏@GsHaber24 2 dk.2 dakika önce
Duygun Yarsuvat: Sneijder gitmek istiyorsa bedelini öder ve gider. Burak ise çok sevdiğim biri, Çine gitmesine gönlüm razı olmaz
(Radyospor)

Bu açıklamadan sonra yaşasa ne yaşamasa ne Adamın beyin ölümü gerçekleşmiş, sen seviyorsun diye kalsın mantığa bak dedenin.

Ryan Babel ‏@Ryanbabel 12 Ara 2013
Great victory for Galatasaray ! #ChampionsLeague

Kasımpaşa'dan alınması gereken tek futbolcu Eren.

Bunlar Eren hariç eski yeni herkesle ilgileniyor herhalde Sneijder de giderse Scarione'ye talip olurlar.

Damio bizi takibemi almış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt