Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok saçma bi düşünce havlu atalım yani daha yarısı yeni oldu ligin Babelin nesi kötü yasini düşün

Donk'u bilmemde Babel gibi gamsiz birini alan birinden birşey beklenmez. Yasinden iyi olsa ne olur. Yasin geçen sene şampiyonlugu getirmişti ona bakarsan. Zaten defansif zaaflarimiz var.

Su ligi biliyor efsanesi bitmedi mi hala.
Sneijder bu ligi cok mu biliyordu ucuk mu oldu melo cok mu biliyordu o da mi cok geldi ujfalusi ? Kariyerinin sonundaydi firsat transferiydi bak bu olabilir.

Hayir fen edebiyat fakultesinden muhendislige geçiş yaptirmiyoruz hepi topu futbolu bilen adam alinacak o kadar.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağustos 97'de, Premier League Ayın Golü yarışmasında Dennis Bergkamp tek başına ilk 3 sırayı aldı. (via 90sfootball)
CXAwkpWWkAEUj7k.jpg

van der wiel gelirse gross 99% gidecek. Bari piyasasi varken bir kaç milyon avro kazanalim satarken, bedava vermeylim.

Yıl olmuş 2016 hala gökmen özdemir yazan var yav adamın dediğin hiçbirşey çıkmıyor işte hala neyin kafası bu

Galatasaray Tribün ‏@1905tribun 1 min.1 minuut geleden Galatasaray, Eren Derdiyok'u listesine aldı. Jem Karacan+Tarık+1.5M € teklif yapılması düşünülüyor. (Fanatik)

Babel'in twitter'dan Insha'Allah! diye tweet atması ve Instagram'dan Sneijder ile çekilmiş fotoğrafını paylaşması bir şeylerin habercisi olabilir.

Hamzanin twitter accountunu buldum....... akın dursun ‏@akndursun11 42 sec.42 seconden geleden Galatasaray Kayserispor dan deniz türüçü transfer etmeli süper sol açık genç yetenek 22 yaşında

Çok zor günler bizleri bekliyor.Futbolcu transferi istemiyorum.Saçma sapan futbolcular alacağımıza elimizdeki çöplerden kurtulmak olarak görmeliyiz transfer dönemini.
Umut,Sabri,Tarık,Eray,JJJJem,Hamit gibi oyunculardan kurtulmak bizi şampiyonluğa bile itebilir. Koray,Rodriguez,Sinan da kiraya verilebilir.
Ben Donk transferinin Umut'la takas edilerek fayda sağlayabileceğini düşünüyordum.Yanılmışım.Donk fena değil ama bize daha iyi topçular lazım.Allah sonumuzu hayretsin.
Ayrıca Yasin'le Burak'ta uygun bonservis verilmesi karşılığında sepetlenebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt