Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gross adam gibi dursa durduğu yerde, Babel'i hamle oyuncusu olarak yedeğe de koyabilirdik.

Damiao
Donk
Babel
Wiel

Bonservis açısından sıkıntı olmayacak transferler olur. Donk ve Babel'in maaşlarıda sıkıntı yaratmaz.

Damiao ve Wiel'i getirebilmek içinde cazip bir maaş verilebilir elbette.
babel gelmicek..sakat omzundan tolgacım.

Adamında peşinde Juve, L'pool, Tottenham, Arsenal falan var. İşi yok Türkiye'ye gelecek.
Tamam alıp tepe tepe kullansınlar.Başka topçu mu yok.Babel'e mi kaldık.Mustafa Denizli demiş ya ''Umut'u vermem başka santraforum yok'' diye.Bu da o hesap.Başka oyuncu mu yok? Herkes öldü mü? Sporting'de bi topçu vardı.Carrilo ona çökelim o zaman.Ama Babel'e kalmayalım diyorum ben.

geçen haziranda da 1 hafta içinde bombaları patlatıyordu teker teker 6 aydır bekliyoruz :D

Hocalar hoca değil ki hamza bi ton oyuncu veto etti , laf ebesi denizlide aynı çıktı ulan birinizde çıkın diyin adam gibi bi forvet istiyorum kaç para olursa olsun ama yok olur mu hiç yerli oyuncularla araları bozulmamalı.

Tamam alıp tepe tepe kullansınlar.Başka topçu mu yok.Babel'e mi kaldık.Mustafa Denizli demiş ya ''Umut'u vermem başka santraforum yok'' diye.Bu da o hesap.Başka oyuncu mu yok? Herkes öldü mü? Sporting'de bi topçu vardı.Carrilo ona çökelim o zaman.Ama Babel'e kalmayalım diyorum ben.

Böyle dersen tamam. Ama Lavezzi falan, uçuşlara gerek yok.

Şaka bi yana babili aldık galiba tamam kötü değil ama Carillo alınsın Babel yedek olsun

Babel ilaç olurdu ilaç. Umarım daha iyisini alırlar.

Meloyu , brumayı , tellesi dursun gönderdi gomezi , konoyu , kalinici ve bi ton ismide dursun veto etti.Jemi , bilali de dursun aldı sana inandırıcı geliyosa bunlar tamam konuyu kapatabiliriz.

Meloyu Dursun yolladi. Hamza kalsin diye yazin adama extra izin verip durdu.

Hamza tum yaz forvet alicaz dedi. Dursun almadi.

Kevin icin 25 bin euro verip ozel ucak tutmayinca lisansi yetistiremedi.

Forma sponsorunu 10. Haftada bulabildi.

Basketbola rekor sponsor dedi 3 milyonluk sponsoru lig basladiktan kac hafta sonra yapabildi.

Basketbol federasyonuna rezil oldu.

Alex bunu dedi diye aciklama yapti rezil oldu.

Hamza jem ile bilali aldirdi. Kondisyon veremedi. Kankalarin dumen suyuna gitti.

-------------------Muslera-------------------
Wan der Wiel--Chedjou--Denayer--Carole
--------------Donk------Veloso----------------
-----------------Sneijder---------------------
--Carrilo---------Damiao----------Podolski--

Şu kadronun 10m€ maliyeti yok.Biraz ofansif olarak gözükebilir ama çift ön libero koydum.Podolski hücuma yakınken iyi oynuyor.Bana göre orta saha değil forvet oyuncusu.Bu kadro bizi şampiyon yapar.Burak'ı es kaza Çin'e yollasak hepsinin parası çıkar.

Meloyu Dursun yolladi. Hamza kalsin diye yazin adama extra izin verip durdu.

Hamza tum yaz forvet alicaz dedi. Dursun almadi.

Kevin icin 25 bin euro verip ozel ucak tutmayinca lisansi yetistiremedi.

Forma sponsorunu 10. Haftada bulabildi.

Basketbola rekor sponsor dedi 3 milyonluk sponsoru lig basladiktan kac hafta sonra yapabildi.

Basketbol federasyonuna rezil oldu.

Alex bunu dedi diye aciklama yapti rezil oldu.

Hamza jem ile bilali aldirdi. Kondisyon veremedi. Kankalarin dumen suyuna gitti.

Meloyu hamza gönderdi açık net bilali boşa mı aldı sanıyosun.

Hamza bulursak forvet alıcaz dedi öyle ahım şahım forvet aranmadı bile burak üzülmesin diye.

Kevin olayında haklısın.

Tellesi göndermiyecem dedi son gün gönderdi niye olcan üzülmesin diye.

Brumaya bu yıl daha çok şans vericem dedi yolladı hatta bahane olarakda sinani daha fazla oynatmak için brumayı yolladım dedi ırkçı herif.

Dursun suçlu , cahil , iş bilmiyo onu herkes biliyo ama hocalar dursundan 100 kat daha fazla suçlu.

-------------------Muslera-------------------
Wan der Wiel--Chedjou--Denayer--Carole
--------------Donk------Veloso----------------
-----------------Sneijder---------------------
--Carrilo---------Damiao----------Podolski--

Şu kadronun 10m€ maliyeti yok.Biraz ofansif olarak gözükebilir ama çift ön libero koydum.Podolski hücuma yakınken iyi oynuyor.Bana göre orta saha değil forvet oyuncusu.Bu kadro bizi şampiyon yapar.Burak'ı es kaza Çin'e yollasak hepsinin parası çıkar.

Kadroya bayıldım.:DD
Bir tane bile yerli yok.:hat:

Ulan çokmu zor

Damiao
Donk
Carillo
Vander Wiel
Muriqi

Al bu beşini arkana yaslan abi

VD Wiel imkansız,yazmayın boşuna adam PSGde fena süre bulmuyor ayrıca sağlam kazanıyor ve zaten ayrılmak istese bile birçok talibi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt