Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raphaël Varane
‏@Rizzie1900

Het mag echt een wonder genoemd worden dat een (goede) club zich gemeld heeft voor Ricardo van Rhijn én geld voor hem over heeft.

Van Rhijn icin "iyi bir kulubun onu istemesi ve bonservisi bile gozden cikarmasini" mucize olarak yorumlamis.

Böyle mucizeler Dursun'un işi:red:

Dursun sene sonu bütün futbol dünyasına kapakları takacak !

Benim anlamadigim Selcuk İnan'ı yine saymiyorsunuz ki Selcuk iyidir tabi Buraksiz Selcuk iyidir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Selcuk ortada birsey. Ne kötü diyebiliyorsun, ne iyi diyebiliyorsun. Jose kadar top tasiyamiyor, peki bunun görevi nedir? Ileri önünde 20m bos alan oldugu halde top tasimak istemeyip foul almak istiyorsun defansif orta saha oyna, yok o da olmaz, defans yönü kötü.

Peki ne is yapar bu arkadas? Bir origin defansif orta saha ve origin boks to boks oyuncu almak daha mantikli olur aslinda. Cünkü Selcuk belirsiz bir oyuncu.

belki de wiel için sneijderin menajeri ile görüşldüğünde van rhijn önerisi geldi,gökmen özdemir wiel diyordu bakalım bugün kolpa olup olmadığı ortaya çıkacak

Benim anlamadigim Selcuk İnan'ı yine saymiyorsunuz ki Selcuk iyidir tabi Buraksiz Selcuk iyidir.

Selçuğu gerçekten bende çok beğenirim takımda olmazsa olmaz ve KAPTANDIR. Efendi herzaman elinden gelenin en iyisi yapar, klas daha ne avrupadan böyle adam gelecek olsa forum havalara uçar. Selçuğu kimseye yedirmem.

viel lazım defansa ama öbür herifi tanımıyorum van vurrick mi ne :D

Bu yil UEFA da Final ligde 5 puan farkla sampiyonluktan vazgectiysen renkdas bu transferler normal transferdir, suanki ekonomik durumu goz onunde bulundurursak yapilacak transferlerdir. Malum takimda 4-5 tane oyuncu eksik ilk 11 icin, anlasilan biraz Hollanda ekolunune dogru gittik, galiba Sneijder in de bu isin icinde parmagi olabilir :)

v. Rhijn pas yapan takimlarda is gorur, ofansif bindirmeleri de vasatin ustunde.
Tannane de Engin Baytar Melo karisimi bir karaktere sahip, biraz deli ve hirslidir, genelde calim atip iceri kateden ve etkili sut ceken bir oyuncu.

Anlattığın şeyler benim uzun süredir savunduğum tezi doğruluyor. Malesef bu seneyi oyuncu satarak ve 2-3 kiralık oyuncuyla geçirip gelecek sezona hazırlanmamız gerekirken bir sürü boş adam alıp geleceğimizi yine karartacağız.

Abartmıyorum Burak'ı satıp ortalama bir santrafor ve ön libero kiralasak, zaten o kadar para harcayıp yapacağımız en iiyi şey olacak olan 2. veya 3.lük ile AL'de son 16'yı yne görürüz.

damiaonun kazık olma ihtimali yüksek duruyor

Van Rhijn, Tannane ve Damiao 3 de "ya olursa " transferler. Risk transferler!

Bizim paramız yok...ama yinede potansiyel yüksek olan oyuncu istiyoruz....böylece geriye sırf "risk transferler" kalıyor. Ya çöp çıkacak yahut az para ya muazzam yetenekler kazanmış olacağız....ha devir risk transfer devini mi... bence hayır.

Bu transferler olumlu olumsuz mu çıkacağını ZAMAN gösterecek.

"Olacak garantisi olan genç oyuncylar" zaten büyük takımlara yüksek fiyata gider.

"Ağzı süt den yanan, yoğurt'u üfleyerek yermiş" söyler bir atasöz. Demek Dursun ağzını tekrar yakmaya hazır.

Son düzenleme:
Tannane bizim Gökhan töre'miz olabilir.

Biraz psikopatlik var ama bu sezon duzeldi

Anlattığın şeyler benim uzun süredir savunduğum tezi doğruluyor. Malesef bu seneyi oyuncu satarak ve 2-3 kiralık oyuncuyla geçirip gelecek sezona hazırlanmamız gerekirken bir sürü boş adam alıp geleceğimizi yine karartacağız.

Abartmıyorum Burak'ı satıp ortalama bir santrafor ve ön libero kiralasak, zaten o kadar para harcayıp yapacağımız en iiyi şey olacak olan 2. veya 3.lük ile AL'de son 16'yı yne görürüz.
Suanki ismi gecen isimler kulubu ekonomik anlamda zor duruma dusurmez, cunku bu oyunculari alacagi para ortalama 1 milyon euro yillik. Bu da Galatasaray da asgari ucret gibi birsey Sabri nin neredeyse 2 milyon aldigi yerde.
Sozlesmeler de 2.5 veya 3.5 yillik olur, oyuncularin yas ortalamasi da dusuk buda uzun vadede takim olabilme firsati sunar bencede. Mucadele gucu yuksek, profesyonel anlayisi yerinde olan bir grup.

Suanki ismi gecen isimler kulubu ekonomik anlamda zor duruma dusurmez, cunku bu oyunculari alacagi para ortalama 1 milyon euro yillik. Bu da Galatasaray da asgari ucret gibi birsey Sabri nin neredeyse 2 milyon aldigi yerde.
Sozlesmeler de 2.5 veya 3.5 yillik olur, oyuncularin yas ortalamasi da dusuk buda uzun vadede takim olabilme firsati sunar bencede. Mucadele gucu yuksek, profesyonel anlayisi yerinde olan bir grup.

Ama hepsinin bonservisi var. Mancini dönemi devre arası da böyle olmuştu. 9-10 adam geldi, üstelik yıllık ücretleri makuldü yalnız ne oldu hiçbir şey. 9 adam alacağımıza bir Sneijder daha alırdık. Aynı mantıkla hareket etmeliyiz. Bu senden bize hayır gelmez. Az rasyonel olmakta fayda var. Galatasaray 1 sene kaybetmekle yıkılmaz. Doğru hareket edilir Burak satılır, gereksiz transfer yapılmaz ve 2-3 kiralık adamla sezon kapatılırsa hem FFP konusunda ilerleme sağlanır ve Avrupa'ya gitmeme sorunu kalmaz hem de önümüzdeki sezon için yeniden takım kurulumu içinn maddi olanaklarımız güçlü olur.

Kesinlikle transfer yapmamalıyız. Takasla Eren'i alsak, Avrupa'da kulüplerinde oynayamayan önemli adamları da kiralık olarak takıma katsak yeter. Sadece ön libero ve santrafor getirsek kiralık tamam.

Bizim burak ve umuttan kurtulmamiz sart sneijder'a yazik oluyor

Ama hepsinin bonservisi var. Mancini dönemi devre arası da böyle olmuştu. 9-10 adam geldi, üstelik yıllık ücretleri makuldü yalnız ne oldu hiçbir şey. 9 adam alacağımıza bir Sneijder daha alırdık. Aynı mantıkla hareket etmeliyiz. Bu senden bize hayır gelmez. Az rasyonel olmakta fayda var. Galatasaray 1 sene kaybetmekle yıkılmaz. Doğru hareket edilir Burak satılır, gereksiz transfer yapılmaz ve 2-3 kiralık adamla sezon kapatılırsa hem FFP konusunda ilerleme sağlanır ve Avrupa'ya gitmeme sorunu kalmaz hem de önümüzdeki sezon için yeniden takım kurulumu içinn maddi olanaklarımız güçlü olur.

Kesinlikle transfer yapmamalıyız. Takasla Eren'i alsak, Avrupa'da kulüplerinde oynayamayan önemli adamları da kiralık olarak takıma katsak yeter. Sadece ön libero ve santrafor getirsek kiralık tamam.
Yonetim Denizli ye 12 milyon Euro luk butce vermis, istedigin kadar adam al bu parayi gecmesin ama demis. Denizli de 1-2 oyuncu beni kurtarmaz en az 4-5 tane lazim diyor. Sonuc bundan ibaret.

OptaCan ‏@OptaCan 20 dk.20 dakika önce
75 - 2012-13'ten bu yana Hollanda Ligi'nde en fazla isabetli orta yapan savunma oyuncusu Ricardo van Rhijn (isabeti %25,8). Bindirme.

Van Rhijn aldı topu gidiyor...baktı ortaya...güzel bir ortaaaaaa... ve Damiao kafa Golllllllllllllllllllllllllllll

MF51KcX.png

not bad

Yonetim Denizli ye 12 milyon Euro luk butce vermis, istedigin kadar adam al bu parayi gecmesin ama demis. Denizli de 1-2 oyuncu beni kurtarmaz en az 4-5 tane lazim diyor. Sonuc bundan ibaret.

Yönetim de Denizli de malesef gelecek sezon da takımın başında olmak için risk alacaklar gibi. Herhangi bir Galatasaray menfaati amacı yok burada. Birazcık kafası çalışan adam Avrupa'daki büyük takımlara bakar. Onlar bu duruma düştüklerinde hemen gelecek sezonun planlarını yaparlar ve devre arası risk almazlar. Ama şunu söyleyeyim Denizli zor görür gelecek seneyi. Avrupa'da 5 maç daha oynarsa başarılı sayarım. Ligde de Fenerbahçe'nin çok büyük saçmalık yapması lazım o derinlikte kadro ile şampiyonluğu vermesi için. Kaldı ki bir de BJK var.

Sadece biraz akıl lazım ve Galatasaray'ın menfaatlerini önceleyecek saygın düşünce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt