Bir kezde sezon içinde sezon sonu için transfer bitirelim. En son giderayak Adnan Polat Selçuk-Elmander transferlerini son aşamaya getirip gitmişti...
Mesela çok istiyorsan Donk' a gelecek yıl için imzayı attır, Kasımpaşa' nın pazarlık gücünü kır, 1.750 de ne?, 1 m bile çok, vermezlerse seneye beş kuruş vermeden alırsın, ayıbı, günahı yok bunun...Aynısı yurtdışı transferleri için de yapılabilir, mesela Carillo...Diyelim verilemeyecek paralar talep etti, makul bedelle işe yarayacak birileri illa bulunur...Böyle çalışmalar yapılıyor da haberimiz olmayabilir ama sanmıyorum...
Bu şekilde üç futbolcuya imzayı attırıp, ikisi için ara transferde kulüpleriyle uzlaşılsa büyük kardır. Üstüne 1-2 kiralık, 1-2 de potansiyelli, henüz isim yapmamış, genç futbolcu ile çok büyük külfete girmeden kadro kalitesi yükseltilebilir...
Benim de endişem, Mancini dönemindeki gibi ''Ya herru, ya merru!'' diye olmadık futbolcular için kulübün sonraki senelerde manevra kabiliyetinin riske atılmasıdır...Gerek yönetim ve gerekse TD ün mevcut konumu bu tür bir aymazlığa çok müsait maalesef...