Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ntvspor rijinin wielin alternatifi o olmazda ona gidileceğini Yazmış bu daha mantıklı yani umarım anlaşma yoktur wiel için bütün şartlar zorlanır Sabri'nin 1.8 inin üstüne koy 500 bin o da kabul eder artık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Damiao gelse bence ikinci Jardel vakasini yasariz, Damiao Jardel veya Cardozo tarzi bir futbolcu baya agir ama nereye gidecegini ve nasil vuracagini iyi bilen bir forvet, yillar önce jardel rekora dogru kosuyordu emre belözoglu ve etrafindaki ceteler bu adami takimdan sogutular baska olaylar da olmustu orasi ayri ama adam birdaha kendine gelemedi ve takimdan ayrildi.

bizim yerli agir abiler bu damiao gelse kosmuyor belesci diye burak dan ne fazlasi var diye adama bilerek top dahi vermezler , takimin icindeki ceteler temizlenmedikten sonra kim gelirse gelsin isi zor forvet arkadasin

Arif Ulu Başkan olsa:

______________Muslera
V.D. Wiel__Cacares Denayer __Carole
__________Mikel______Xelcuk
Mirallas ______Sneijder_____ Podolski
________________Remy

Ntvspor rijinin wielin alternatifi o olmazda ona gidileceğini Yazmış bu daha mantıklı yani umarım anlaşma yoktur wiel için bütün şartlar zorlanır Sabri'nin 1.8 inin üstüne koy 500 bin o da kabul eder artık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mercedes olmuyor ise Fiat mi alınır ?

Sabri daha iyi la.Nereden buldunuz bunu?

CXFFphnW8AA3cK8.jpg

yönetime helal olsun araştırıp sabriden daha kötüsünü bulmayı başarmışlar..

ali nacinin ..... koysunlar

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

____________Muslera____________
V.Rhijn__Chedjou__Denayer__Carole
__________Donk__Selçuk_________
___Tannane__Sneijder__Podolski___
____________Damiao____________
Sağ kanatı tanımıyorum bile

____________Muslera____________
V.Rhijn__Chedjou__Denayer__Carole
__________Donk__Selçuk_________
___Tannane__Sneijder__Podolski___
____________Damiao____________
Sağ kanatı tanımıyorum bile

Güzel kadro ama selçuk bozuyo sezon sonu ondan da kurtulduk mu tamamdır.

Damiao gelse bence ikinci Jardel vakasini yasariz, Damiao Jardel veya Cardozo tarzi bir futbolcu baya agir ama nereye gidecegini ve nasil vuracagini iyi bilen bir forvet, yillar önce jardel rekora dogru kosuyordu emre belözoglu ve etrafindaki ceteler bu adami takimdan sogutular baska olaylar da olmustu orasi ayri ama adam birdaha kendine gelemedi ve takimdan ayrildi.

bizim yerli agir abiler bu damiao gelse kosmuyor belesci diye burak dan ne fazlasi var diye adama bilerek top dahi vermezler , takimin icindeki ceteler temizlenmedikten sonra kim gelirse gelsin isi zor forvet arkadasin

Damiao yu sırf bir özelliği için bile isterim.

"Hava Hakimiyeti".

198213.png

Umut ne zaman hoplamayı bilmez..Burak paşamız ise hareket bile etmiyor hava dan gelen toplara.

Sonuç: Her hava top kayboluyor ...bu da her maç En az iyi " - 5 Atak " oluyor.

Ataklarda ise orta ya yahut Duran topta kafa ile "vurdu mu takar" oyuncu ihtiyacımız var. Damiao hem boyu ile hem zıplayan gücü ile ve kafa vurma tekniği ile bir nevi H. Şükür ve Drogba 'nin veliahtı olabilir bu konuda.

Ayrıca önde duvar olup ...topu tutup geriden oyuncuların öne koşmasını sağlar. Bizde Duvar olacak bir Forvet tipi çok acilen ihtiyaçimiz var. Mevcut forvetler ile her top tenis topu geri dönüyor.

Damiao tutar tutmaz bilemeyiz lakin stil ve Santrafor tip olarak tam ihtiyaç duydumuz oyuncu tipi. Olumlu bakıyorum bu transfer.

Son düzenleme:
Ben tanımıyorum Donk-Damiao dışındaki transferleri ama fena adamlar değil diyorlar,Selçuk ise bu sene idare ediyor ve geri kalan yerlilerden çok daha yararlı ama onun yerine daha genç ve iyisini alabilirsek gidebilir tabi.

Keşke Selçuk gidip Melo 'nun yanına dinamik koşan box2box Oyuncu alsaydık.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt