Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransiz kaynaklarda gecende PSG ile yeni kontrati sadece 5-6 milyon a yapabilecegini soylemisti bir renkdas, o da dolayisiyla net 2.5 falan ediyor o da PSG ile yani. Turkiye ye gitmeyi sicak bakmazmis ama iyi bir teklifte dusunebilirmis deniyordu, yani bunun Turkcesi 3 milyon euro dan asaga oralara gelmem demek.

Onlar vermiyor o parayi işte. O parayi alamiyor sonuçta. Birde vergi yüzde 70 olmadi mi orada.

Göndersinler Tarigi Sabriyi jem'i Semih'i. Ortada buluşuruz Wiel'le. 3-5'in hesabini yapiyoruz. Çöplere para dagitiyoruz ona sinir oluyorum alpo:mad:

Yönetim sezon basi isine geldiği için transfer yapmadı , simdi transfere yüklenip sezon sonunu göremeden sutlanabilir

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet
libero
açık ve sağ bek lazim takıma

Ulan Wiel'i falan alamayacaksak hiç sağ bek almayalım daha iyi. 1. sınıf sağ bek lazım. Sabri 5. sınıf diye 3. sınıf sağ bek getirmeyin şu takıma. Kaliteli oyuncu alalım 3-5 sene faydalanalım. Her sezon sağ bek değiştirilmekten ben bıktım bunlar bıkmadı.

Tarık a verdiğiniz para geldi aklıma dünya tarihinde az bulunur boyle kazık

Forvete bari bir yıldız alın yapcanız işe tüküreyim bu b.ktan adamlarlamı uefada tur geçip şampiyonluk potasına giricez tamam drogba bekleyen yok çapınız yetmez biliyoruzda bari huntelaar zaza paculya :D filan getirin

Ulan Wiel'i falan alamayacaksak hiç sağ bek almayalım daha iyi. 1. sınıf sağ bek lazım. Sabri 5. sınıf diye 3. sınıf sağ bek getirmeyin şu takıma. Kaliteli oyuncu alalım 3-5 sene faydalanalım. Her sezon sağ bek değiştirilmekten ben bıktım bunlar bıkmadı.

yüzde yüz katılıyorum en kötü linnes gibi biri gelsin formda biri gelsin

King ?

CXBWzMVWkAAmiaM.jpg

Wiel nokta atışı olur gözün kapalı yapmalı eğer mümkünatı varsa
5 6 sene ekmeğini de yeriz

Twittercı denyolar şu van riji protesto etse iyi olacak

Wiel tannane kanadı benim için çok çok iyi olur donk idare eder damioda bizim aradığımız tip oyuncu en azından top kontrol etmesini ve kafa vurmasını biliyor çok gol atmasa da olur zaten bizim forvetler gol atmıyor boş Saksı duruyor yani damio donk wiel tannane beni çok mutlu eder ama wiel ile damio biraz Pahalı olur alacağı ücretleri o yüzden alırlar mı hiç sanmıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt