Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk odununa vereceğine 2 milyon daha koy Banega'yı getirin işte... Onunda sözleşmesi bitiyor

Yeni yengemiz :(

CK9FkuMXAAEJojG.jpg

Ben rijini de almazlar ya ntvspor ve Gökmen bir de Twitterde bu elemanı ilk diyen adamlardan biri wiel diyor pazarlık olduğu belli o yüzden yine bir umut bekleyelim umarım wiel ücreti indirir biraz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Wiel ve Luiz Adriano'yu alın yeter işte. 2-3 transfer yapın onlarda kaliteli olsun. Saçma sapan oyuncu alacaksanız hiç kimseyi almayın daha iyi.

wiel çok para istiyorsa grosskreutzun annesine Eminönüde fln ev alinsin, olay bitsin

O parayi Remy'e fln harcamak lazim

Takimin 3/4 bölümü cöp. Ama biz hala yeni cöplerin pesinde firil firil dönüyoruz.

Devam edin bu yolda. Abi bir kulüpte sadece bir tane bile akli calisan futbol ve futbolcudan anlayan adam olmaz mi ya.

Wiel reis de Chicago Bulls'luymuş gelsin işte iyi anlaşırız :(

CXEh4XrUoAAgSdc.jpg

ulan yine basladiniz hayal kurmaya surahiynen kafanizdan asaga suyu boca edecem simdi

Wiel-Rode-Luiz Adriano alınsın Kevin de ikna edilsin Dursun ve Denizliye sınırsız kredi. Gelecek sene de Bruma ve Telles dönsün.

Muslera-Wiel-Chedjou-Denayer-Telles-Rode-Selçuk-Kevin-Sneijder-Podolski-Luiz Adriano

Süper takım. Sadece 3 transferle.

ulan yine basladiniz hayal kurmaya surahiynen kafanizdan asaga suyu boca edecem simdi
Tüm gsc yi iyi bir sipa dan geçirmek lazım buna ben de dahil zira yazın ibra hayalleri kuruyorduk. Ama artık akıllandım bu seneyi sildim coktan

t★p★t★p★

luiz adriano'yu nasıl alıcan :D
adam her mac oynamıs nerdeyse milanda

Zor gibi ama bi teklif yapsınlar belli olmaz.

Adriano olmuyorsa o ayarda kaliteli bir oyuncu alsınlar, boş yere saçma sapan bir oyuncuya para vermenin bir anlamı yok. 2 transfer yap ama kaliteli olsun.

Ucma moduna gecmissiniz yine.

Ajax daki hirboyu bile getiremez bunlar bence (bu arada iyi oyuncu oldugunu düsünmüyorum), siz de burada v.d.Wiel den falan bahsediyorsunuz.

Hatirlatmak isterim basimizdaki Allahin cezalari daha transfer süresi bitmeden transferi bildirmeyi beceremiyor.

Bu arada Giresun'daki Muriqi de boş adam değil. Burak ve Umut gitse Adriano-Muriqi gelse çağ atlamış oluruz.

Cenk-Carole-Hakan-Emre-Donk-Bruma-Muriqi filan da yedek olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt