Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem agresif ve sert = psikolojik problemlere sahip anlamina gelmez

Melo sert ve agresif oyuncudur, bazen bazi maçlarda asiri agresif oluyor ama benim bildigim kadariyla psikolojik problemleri hiç olmamistir

Elin Teneke ise bir doktordan diger doktora gitmis

Kiyaslama yanlis i says

Batuhan bir aralar Manch Utd gidecek haberler çikmisti, Hakan Sükürle kiyaslaniyordu

Tannanne kariyerinde daha ne basarmis da o kadar abartiliyor

anlamis degilim aslinda

Allah Askina Sukru sen bunlara inandinmi? Batuhan Turkiye ligine gelmis gecmis en overrated oyuncusudur, kazmanin onde gideni, maloz bir futbolcu ve mal bir insan.

Yapma etme lutfen.. Batuhan in kariyeri mi var Tannane nin olsun?

Şaka Maka

Sabri
------
Yasin

Kanadından

V.d.Wiel
---------
Tané*

Baya 360´ fark olur....baya güç kazanmış oluruz...çalışmayan bir Kanat yine "aktif hale gelir"

*Tannane lakabı Tane olsun :P

Son düzenleme:
Allah Askina Sukru sen bunlara inandinmi? Batuhan Turkiye ligine gelmis gecmis en overrated oyuncusudur, kazmanin onde gideni, maloz bir futbolcu ve mal bir insan.

Yapma etme lutfen.. Batuhan in kariyeri mi var Tannane nin olsun?

U16 ve U17'de bol bol gol attigi dönemde o haberler piyasaya çikmisti

26 maçta 25 atan çocuk hakkinda neden öyle yazilmasin?

Kaldi ki 2 oyuncunun mental sorunlari olduklari için kiyaslama yaptim.

Tannanne neye göre o kadar abartiliyor

tannane hulka benziyor,ayi gibi masallah

cok topcu tokatlar burda,agresf haşin ve gaddar elemanlari severim

beğendim valla gelsin

Bu Teyyare de hiç hoşuma gitmedi.Basında ismi geçen hiçbir oyuncuyu beğenmedim.Bence transfer yapmayak.

tannane hulka benziyor,ayi gibi masallah

cok topcu tokatlar burda,agresf haşin ve gaddar elemanlari severim

beğendim valla gelsin

TR liginden agresif "amatör eski ruhlu" oyuncular iş yapıyor...ve taraftar da bu tür (melo poldi gattuso vs..( oyuncuları seviyor. Takımda zaten fazla "narin oyuncular" var...

U16 ve U17'de bol bol gol attigi dönemde o haberler piyasaya çikmisti

26 maçta 25 atan çocuk hakkinda neden öyle yazilmasin?

Kaldi ki 2 oyuncunun mental sorunlari olduklari için kiyaslama yaptim.

Tannanne neye göre o kadar abartiliyor
Tannane super oyuncu degilki onu ben iddia etmiyorum zaten :)

Burada biraz karakter profili cizdik nasil birisidir diye, sende Batuhan olayini ortaya attin. Batuhan hic bir yerde tutulmamis bir oyuncu, dogru duzgun bir sezonu yok yas olmus 25.

Tannane Heracles e transfer oldugundan beri istikrarli bir profil sergiliyor, ve yasi henuz 21. Tutar mi orasini ancak transferi gerceklesirse ve zaman gectikce anlasilir. Ama bu transfere hemen ret cevabi vermenin anlamini bulamiyorum gercekten, tabiki maliyeti normal ise yapilmasi gereken transferdir bana gore. Oyle 5-6 milyon euro luk oyuncu da degildir cunku o paraya daha iyilerini de bulabiliriz yasini da goz onunde bulundurursak.

Tannane'yi transfer etmedik daha,kolay olmayacak cunku Heracles ligde cok iyi gidiyor.

En önemli oyuncusunu kaybetmek istemezler

Tannane super oyuncu degilki onu ben iddia etmiyorum zaten :)

Burada biraz karakter profili cizdik nasil birisidir diye, sende Batuhan olayini ortaya attin. Batuhan hic bir yerde tutulmamis bir oyuncu, dogru duzgun bir sezonu yok yas olmus 25.

Tannane Heracles e transfer oldugundan beri istikrarli bir profil sergiliyor, ve yasi henuz 21. Tutar mi orasini ancak transferi gerceklesirse ve zaman gectikce anlasilir. Ama bu transfere hemen ret cevabi vermenin anlamini bulamiyorum gercekten, tabiki maliyeti normal ise yapilmasi gereken transferdir bana gore. Oyle 5-6 milyon euro luk oyuncu da degildir cunku o paraya daha iyilerini de bulabiliriz yasini da goz onunde bulundurursak.

Adam Ajax, FC Utrecht, PSV ve Heerenveen'de tutulmamis, yani o açidan Batuhandan pek farki yok

Kötü oyuncu demiyorum sadece bu kadar kötü geçmisi olan oyuncuyu transfer etmek dogru olur mu pek bilemiyorum.

Ona ve Van Rhijne harcayacagimiz parayi Grossu kalmaya ikna etmek ve geri kalan parayi Remy gibi üst düzey forvete harcamayi tercih ediyorum. Mancini döneminde gibi bir sürü risk transfer yapmamak lazim çünkü bize hazir oyuncu lazim. Bir sürü tutup tutmayacagi belli olmayan gençlerle BJK ve FB ile arayi kapatmak imkansizdir.

Son düzenleme:
Muslera
Wiel chedjou hakan Carole
Donk selçuk
Tannane sneijder poldi
Damiao

Kağıt üzerinde gayet güzel duruyo

Nokta atisi ve takima DIREKT katki verecek hamleler yapilmayacaksa hic adam almasinlar daha iyi.

En azindan abuk zubuk heriflere para savurmus olmayiz ve cöplügümüze yeni cöpler eklenmez.

Mehmet Özcan: F.İşbecer, Van der Wiel için Hollanda'ya gitti. Guido Albers ise kendi oyuncusu olan Van Rhijn'i önerdi ama GS buna çekimser.
Mehmet Özcan: Van der Wiel isteniyor Van Rhijn ise tamam ama GS bu oyuncuya çok sıcak değil. Tannane ismi ise gündemde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt