- 2 Temmuz 2011
- 140.147
- 60.229
- 5.628
Mehmet Özcan: F.İşbecer, Van der Wiel için Hollanda'ya gitti. Guido Albers ise kendi oyuncusu olan Van Rhijn'i önerdi ama GS buna çekimser.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
180 derece fark olur demek istedin galiba.
Evet dogru bir yere damga vurdun, ama en onemli fark: o saydigin takimlarin alt yapilarinda tutulmamis (galiba Heerenveen haric), Heracles de A takimda oynuyor.Adam Ajax, FC Utrecht, PSV ve Heerenveen'de tutulmamis, yani o açidan Batuhandan pek farki yok
Kötü oyuncu demiyorum sadece bu kadar kötü geçmisi olan oyuncuyu transfer etmek dogru olur mu pek bilemiyorum.
Ona ve Van Rhijne harcayacagimiz parayi Grossu kalmaya ikna etmek ve geri kalan parayi Remy gibi üst düzey forvete harcamayi tercih ediyorum.
Muslera
Wiel chedjou hakan Carole
Donk selçuk
Tannane sneijder poldi
Damiao
Kağıt üzerinde gayet güzel duruyo
Denayer öldü mü
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gecende birisi demisti Galatasaray 4 oyuncu ile ilgileniyor ve yaslari 18, 21, 24 ve 27 (ne tesaduf)
18 yasinda: Arnaud Lusamba
21 yasinda: Tannane
24 yasinda: van Rhijn?
27 yasinda: vd Wiel?
Duz mantik yapalim: van Rhijn olursa yasi 27 olan bir santrafor gelecek, vd Wiel olursa 24 yasinda olan bir forvet ile ilgileniyoruz![]()
SALLLIyOKudret ŞENEL @kudretsenel85 Yarın çıkacak isimlerden bir tanesi Fransa 2.Lig oyuncularından ARNAUD LUSAMBA.
bakalim hakli cikacak mi
Birisi forvet olmali.24 yaş olan mendy bence
PuhahahaŞaka Maka
Sabri
------
Yasin
Kanadından
V.d.Wiel
---------
Tané*
Baya 360´ fark olur....baya güç kazanmış oluruz...çalışmayan bir Kanat yine "aktif hale gelir"
*Tannane lakabı Tane olsun![]()
SALLLIyO
Muslera
Wiel chedjou hakan Carole
Donk selçuk
Tannane sneijder poldi
Damiao
Kağıt üzerinde gayet güzel duruyo
bi daha taşıma onun sölediklerini.görecegiz renkdashhh
ama baktim oyuncu 18 yasinda Nancy de kadroya giremiyor son 10 mactir ve normalde forvet arkasi oynuyor (CM/CDM de oynayabiliyormus). Fazla mantikli gelmiyor.
Şaka Maka
Sabri
------
Yasin
Kanadından
V.d.Wiel
---------
Tané*
Baya 360´ fark olur....baya güç kazanmış oluruz...çalışmayan bir Kanat yine "aktif hale gelir"
*Tannane lakabı Tane olsun![]()