Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Özcan: F.İşbecer, Van der Wiel için Hollanda'ya gitti. Guido Albers ise kendi oyuncusu olan Van Rhijn'i önerdi ama GS buna çekimser.

Adam Ajax, FC Utrecht, PSV ve Heerenveen'de tutulmamis, yani o açidan Batuhandan pek farki yok

Kötü oyuncu demiyorum sadece bu kadar kötü geçmisi olan oyuncuyu transfer etmek dogru olur mu pek bilemiyorum.

Ona ve Van Rhijne harcayacagimiz parayi Grossu kalmaya ikna etmek ve geri kalan parayi Remy gibi üst düzey forvete harcamayi tercih ediyorum.
Evet dogru bir yere damga vurdun, ama en onemli fark: o saydigin takimlarin alt yapilarinda tutulmamis (galiba Heerenveen haric), Heracles de A takimda oynuyor.

Neyse bakalim Heracles birakacakmi onemli olan o, 2 milyon euro ya falan alabilirsek bence mantikli bir transfer, ama daha fazla para da baymam bunun icin ben olsam. Dogruya dogru :)

Gecende birisi demisti Galatasaray 4 oyuncu ile ilgileniyor ve yaslari 18, 21, 24 ve 27 (ne tesaduf) :D

18 yasinda: Arnaud Lusamba
21 yasinda: Tannane
24 yasinda: van Rhijn?
27 yasinda: vd Wiel?

Duz mantik yapalim: van Rhijn olursa yasi 27 olan bir santrafor gelecek, vd Wiel olursa 24 yasinda olan bir forvet ile ilgileniyoruz :D

EfsaneSpor ‏@Efsanespors 15 dk.15 dakika önce
SON DAKİKA: G.Saray, Sneijder'in referans verdiği Van der Wiel ile anlaştı. Oyuncu satın alma opsiyonu ile kiralanacak. (A Spor)

Bu A Spor fotomaç'in tv kanali gibi birşey.:D

Gecende birisi demisti Galatasaray 4 oyuncu ile ilgileniyor ve yaslari 18, 21, 24 ve 27 (ne tesaduf) :D

18 yasinda: Arnaud Lusamba
21 yasinda: Tannane
24 yasinda: van Rhijn?
27 yasinda: vd Wiel?

Duz mantik yapalim: van Rhijn olursa yasi 27 olan bir santrafor gelecek, vd Wiel olursa 24 yasinda olan bir forvet ile ilgileniyoruz :D

24 yaş olan mendy bence

Şaka Maka

Sabri
------
Yasin

Kanadından

V.d.Wiel
---------
Tané*

Baya 360´ fark olur....baya güç kazanmış oluruz...çalışmayan bir Kanat yine "aktif hale gelir"

*Tannane lakabı Tane olsun :P

bizim çapsız taraflı spikerlerimiz adam hüsam lakabını da takabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt