Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Damiao Donk van Rhijn ve Tanase'yi eskiden olsa istemezdim ama takımımız o kadar kötü ki kimin adı bizle geçse iş yapar diyoruz. Çok vahim durum

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tannane 'nın bicok videosunu izledim.çocugun net 7-8 asisti yenmiş.bencil degil o kadar.

İyi o zaman gelince yabancılık çekmez.

1_842656542564b5fb18bb1c.jpg

ben şunu anlamıyorum mesela arsenal gidip bellerini ilk11de oynatabiliyor,alalım Kevin Diks'i oynatalım bu sezonu zaten kaybettik neden bu kadar korkuyorsunuz ki,1-2 hata yapar sonra banko oyuncu olur sabriden kötü olamaz

Bu Çin teklifi doğru ise ve satamiyorsak çok vahim yöneticilik durumu olur.
Sadece 8 milyon değil.
3× 2.9 milyon euro maaştan da kurtuluruz.

ali naci ısmarlama haber yapıyor buraktan semihten kaç para aldı acaba

Cacares'i alalım Muslera'yı sevindirelim. Kendim için istiyorsam ne olayım.

Wiel'de pürüz oluşması durumunda ise B planı Ricardo van Rhijn. Hazırlanan raporu olumlu bulan Denizli, bu oyuncuya sıcak bakıyor. [ntvspor]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Denizli neyi olumlu bulmuş rijnhn'de. Semihi begendigi gibi begendiyse işimiz var.

burak gitmiyorsa alacaksın 2 tane forvet ilk 18e almayacaksın beter olsun abi,madem çok istiyor 3m euro alsın parasını otursun tribünde,kesinlikle sahada görmek istemiyorum artık

Semih-Chedjou'den Caceres veya Nkoulou'ya Denayer'e geçmek savunma hattimiza 1000x upgrade olur.

Kevin kalırsa şimdi yeni transfer gibi mı sayılıyor? UEFA listesine eklenince hakkımız gidiyor mu gitmiyor mu?

Burak-8
Chedjou-7
Grosskreutz-3
Hamit-Jem direk kov
Koray-Sinan-Tarık kirala

Wiel-Caceres-Donk-Mendy-Damiao-Joel Campbell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt