- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Donk a tek sevinen benim heralde 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyiye gitmiceği belli sağdan soldan duyduklarımda duyduklarım da hoş değil ... bu arada gotham noldu kanka yeni bölümler ne zaman geliyodemek ki keyfin daha yerinde![]()
Bu da tam bir ülke efsanesi. Bizim ülke dışında hiç bir yerde duymazsın bu "ama ligimizi tanıyor" zırvalığını.Hay sokayım bu ligi tanısa ne olur tanımasa ne olur.
Donk a tek sevinen benim heralde![]()
iyiye gitmiceği belli sağdan soldan duyduklarımda duyduklarım da hoş değil ... bu arada gotham noldu kanka yeni bölümler ne zaman geliyo
Bu da tam bir ülke efsanesi. Bizim ülke dışında hiç bir yerde duymazsın bu "ama ligimizi tanıyor" zırvalığını.
Sanki lig o kadar zor o kadar spesifik miş gibi. Alt tarafı 11 tane herif top peşinden koşuyor sahada. Hadi teknik direktörler için söylense bu "ligi tanıyor" zırvalığı bir nevi anlarım ama futbolcular için saçmalıktan öte birşey değil.
1-2 maç sonra anlar gelen futbolcu ligin ne olup ne olmadığını. Biraz yetenekliysen bu ligde zaten hemen fark yaratıyorsun.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
berbat bir transfer kesin bu yönetime yıldız gibi geliyodur donk
mr freeze göründü son bölümde bakalım hayırlısı Bruce un da velet hali çekilmiyor ama Alfrede hastayımolm sosyal medyaya filan bakma senin dizi keyfinin içine ederler :asd22:
Gotham'da subatda baslayacak... tahminim 1. sezonda biraz iri adam.. adi Falco muydu.. geri dönecek...
vala az para vermişizdir umutu göndersek elimizde forvet kalmıyo heralde uefaya 3 isim verebiliyomuşuz mantıklı olmazdı yedekte lazım forvete damiao umut burak götürür bu sezon sonuna kadarben de seviniyorum iyi oyuncu az para verdiysek üstüne keske umutu da gönderseydik
Kudret ŞENEL @kudretsenel85 9 dk.9 dakika önce
Damiao'nun sahibi olan şirket ile randevu alındı.Yarın bir görüşme yapılacak.
belki doğrudur
Hayırlı Olsun diyebilir miyiz ?