Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mike Verweij ‏@MikeVerweij 17 sec17 seconden geleden
Mondeling akkoord tussen #Ajax en @GalatasaraySK over transfersom Ricardo van Rhijn. Speler zelf dichtbij contract voor 3,5 jaar

Ajax ve Galatasaray van Rhijn konusunda anlasmis diyor.

Umarım bunun üstüne Babel ve Kweuke gelir.

Donk
Van Rhijn
Babel
Kweuke

Ohhhhhh miş gibiiiii

Heracles Almelo ontving bod 2,5 miljoen euro van @GalatasaraySK voor Tannane maar wil 3 miljoen. Alle details zie Telesport.nl

bu gelir.

Yeni haber zaten, cunku kulupler anlasmis diyor once boyle bir bilgi yoktu ki. (tabi sallamiyorsa)

Ama bir gerçek var donktan sonra rijini taraftarın hiçbiri sindirmez ya forvet ile sağ bek ciddi adamlar Olmalı ama rijini ilk bu Demişti farklı kaynak dese korkardım ama yine aynı kaynak olduğu için bir umut bekleyelim wiel için zaten herkes diyor rijin alternatif diye anlaşma olabilir ama illa o olacak değil umarım Öyledir ya da

Sent from my iPhone using Tapatalk

adami sevdim, düzgün duyumlar veriyor :D

Kim bu Mike?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İmmobile fırsat transferidir. Cosarsa ligin anasini ağlatır. Yaşı da mukemmel.

Mike Verweij ‏@MikeVerweij
Heracles Almelo ontving bod 2,5 miljoen euro van @GalatasaraySK voor Tannane maar wil 3 miljoen. Alle details zie Telesport.nl

Tannane icin 2.5 milyon teklif ettik, onlar 3 istiyor

Bu iş Dursun Başkanın bir telefon açmasına bakar.

Hayırlı Olsun Tané

486514490-oussama-tannane-of-netherland-u21-during-the-gettyimages.jpg

Son düzenleme:
Ama bir gerçek var donktan sonra rijini taraftarın hiçbiri sindirmez ya forvet ile sağ bek ciddi adamlar Olmalı ama rijini ilk bu Demişti farklı kaynak dese korkardım ama yine aynı kaynak olduğu için bir umut bekleyelim wiel için zaten herkes diyor rijin alternatif diye anlaşma olabilir ama illa o olacak değil umarım Öyledir ya da

UEFA da bile oynatamayacagimiz adamı niye alalım ya ?

Gene medya Wiel dedi dedi Rhijn olunca da yönetime sövecekler üstüne üslük yarısı sadece videoda kale içine şut çekiyo videolarda iyi değil diye..

Rhjin iyidir hoştur belki iğrençtir berbattır da Türk medyasının haber geçtiği büyük isimlere çok beklenti yapmamak lazım gaza getirdiler iki güne de Anadoludan oyuncu yazarlar hemen TT yaparız istifa da hizmet diye

Son düzenleme:
la bu lille de bi bebe var.cok iiii lan.konusunu acıcam.

Çehremiz değişecek bambaşka bir Galatasaray olacak derlerken ben de Hulk'u felan alacaklar sandım

Gene medya Wiel dedi dedi Rhijn olunca da yönetime sövecekler üstüne üslük yarısı sadece videoda kale içine şut çekiyo videolarda iyi değil diye..

Rhjin iyidir hoştur belki iğrençtir berbattır da Türk medyasının haber geçtiği büyük isimlere çok beklenti yapmamak lazım gaza getirdiler iki güne de Anadoludan oyuncu yazarlar hemen TT yaparız istifa da hizmet diye

Bu adama haklılar ama bak biraz önce taraftara sitem ettim transfer beğenmiyorlar diye ama bu sağ bek zatrn Avrupa'da bile oynayamıyor adam fener maçlarına çıktı ee Sabri ile çıkacağız lazio maçlarına hadi Avrupa hedefin yok ama sen bu kadar mı acizsin piyasada Avrupa'da oynayacak sağ bek bulamayacak kadar bu devre arası fırsat transferi çok aynı yaz gibi o zaman değerlendiremediler ben dahil herkes Hamza dedi eğer şimdi de yapamazlarsa bir zahmet insanlarda tepki versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt