Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akıl var izan var adam spastik mi bize gelsin boş kovalamaya gerek yok

hamza salağı gibi dani alvesi isteyip sonra sabriyle devam etmek gibi olur

daha ortalama adamlar kovalamak lazım

Olm "gibi" diyorum işte. Banega olmaz başkası olur. O olmaz başkası. Şu anda zaten eksikler ortada. Ara transferde alamayacağın adamların en azından bir ağzını yoklasan da ön sözleşme imzalasan ne zararı olur ki. Hem iyi para önerdiğin zaman hiç aklına gelmeyecek adamlar bile ülkeye gelmeye razı gelebiliyorlar.

Beles diye Leandro Damiao yu alabilirler.

Valla bu yapılan transferlerden sonra damiao çok iyi olur hatta süpriz olur çünkü bunlar şampiyon olmak için değil hava Değişimi yapmak Eskiyen Yüzleri değiştirip taraftarın gazını almak için yapılan hamleler ha başarılı olur olmaz o bilinmez ama Denizli Hamza'nın akıllı hali Hamza çok ucuz adamlar aldı ama oynatmadı taraftarla zıt oldu Denizli biraz daha Pahalı ama nispeten çok ucuz adamlar Alıp taraftarın hoşuna gidecek söylemler ile de bir güzel patlattı umarım bu kumar tutar tutmazsa valla bu sefer harbi battık bir hajroviç ontivero daha kaldırmaz bu klüp tam batarız bu riske girer miydim girmezdim ama ne yapalım yapacak bir şey yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olm "gibi" diyorum işte. Banega olmaz başkası olur. O olmaz başkası. Şu anda zaten eksikler ortada. Ara transferde alamayacağın adamların en azından bir ağzını yoklasan da ön sözleşme imzalasan ne zararı olur ki. Hem iyi para önerdiğin zaman hiç aklına gelmeyecek adamlar bile ülkeye gelmeye razı gelebiliyorlar.

o tren bu yaz kaçtı. kodumun köylüsü yüzünden 4-5 tane mis gibi beleş adamı alamayıp sezona 15 haftada havlu attık

tekrar analım: YAVŞAK HAMZA

Rhijn için hemen bütün yorumlar defansif yönden zayıf olduğu yönünde. Defans organizasyonu böylesine arızalı takıma, defosuz, kalitesi tartışılmayacak bir sağbek lazım...

nerde eksantirik adam varsa alıyorlar anlaılan denizlide zararın alasını verecek ,yazıkki yazık bu takıma..

tannane için 3 veriliyorsa carillo için 5 verilsin kesin emin olalım sağ acıktan

van der wiel intere gidecek galiba..caceres gelir inşallah

Valla bu yapılan transferlerden sonra damiao çok iyi olur hatta süpriz olur çünkü bunlar şampiyon olmak için değil hava Değişimi yapmak Eskiyen Yüzleri değiştirip taraftarın gazını almak için yapılan hamleler ha başarılı olur olmaz o bilinmez ama Denizli Hamza'nın akıllı hali Hamza çok ucuz adamlar aldı ama oynatmadı taraftarla zıt oldu Denizli biraz daha Pahalı ama nispeten çok ucuz adamlar Alıp taraftarın hoşuna gidecek söylemler ile de bir güzel patlattı umarım bu kumar tutar tutmazsa valla bu sefer harbi battık bir hajroviç ontivero daha kaldırmaz bu klüp tam batarız bu riske girer miydim girmezdim ama ne yapalım yapacak bir şey yok

Zaman gosterecek insallah hayirli olur.

Oğulcan Çağlayan'ı almak lazım aslında alınacak forvetin yedeği olarak

Ajaxlilar gobek atiyor lan Ajaxlilarin Sabrisi.

Eboué gelirken dün gibi Hatırlıyorum arsenal taraftarı bayram ediyor onların Sabri'si gibi Yorumları en az 15 tane okumuştum ha tabi bu adamı Eboué ile bir etmiyorum ama bizde müthiş oynadı bence Eboué umudum olmasa da belki bu da Eboué gibi olur inşallah

tannane için 2,5 bile fazla adam 5 ay sonra serbest
donk için 1,5 normal adamlar umutu istedi biz mallık yapıp vermiyoruz
ajaxlı sağ beke gelirsek 2+1,5 falan deniyor bu transferden hiç memnun değilim

Evet 13 maçta 9 gol 4 asist yapan adamı o kadar izleyen takip eden varken 1'e bırakırlardı bize zaten.

Boyle haberler geciyor, Denizli nin 5 tane transfer istedigini.

Caceres
van Rhijn
Tannane
Donk
Immobile

bakalim dogrumu cikacak.

Damiao olmayacağı çok açık 26 yaşında Brezilya dısına cıkmamıssın Pato olsan 3 verirler yıllık ama Pato değilsin, max 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt