Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet 13 maçta 9 gol 4 asist yapan adamı o kadar izleyen takip eden varken 1'e bırakırlardı bize zaten.

o ligde bitik kuyt her hafta gol atıyor tannane kötü oyuncu demiyorum ama böyle para saçmak çok saçma şubat ceza yiyebilir kulup
he eğer para varsa carillo için 4-5 verelim

o ligde bitik kuyt her hafta gol atıyor tannane kötü oyuncu demiyorum ama böyle para saçmak çok saçma şubat ceza yiyebilir kulup
he eğer para varsa carillo için 4-5 verelim

Adam 21 yaşında istemeleri doğalda pazarlıkla 2 ye düşer

euro2016 da var immobile %100 ayrılır sevilladan 1.5kiralık 8.5 opsiyonla alalım tutarsa tellesten gelen para ile alırız

Caceres geçen sene bizde Hamit neyse Juventus'da onlar için oydu

Ched'i pek sevmem iyi,kötü katkı alıyoruz.Caceres için yollamak saçma olur

Caceres i onceden begenirdim ama son zamanlarda dokulmeye basladi, defans/stoper hatti icin dususe gecmis bir oyuncuyu asla almazdim.

Ya cikista olacak, yada hazir ve oynuyor olacak.

rhijni o kadar yerin dibine soktuk ki,iyi çıkacak gibi bir his var içimde
Tokat manyağı yapasım var bazılarını daha adamlar gelmeden eksi yorumlar oldu bi oynasınlar Alah için mükemmel bir kadromuz var da adam mı beğenmiyoruz ben şu an geçen isimleri onaylıyorum iş yapar hepsi şu an zaten Sneijder ve Podolskiye sahibiz

CXMQ0BoUwAAxdjH.jpg

Şu @berkozkaya kimdir

Israrla Babadilla ve Lorientteki Moukandjodan bahsediyo ki Moukandjo 11 veya 9 gol atmış tuzlu gelir gibi

Ben Ebouénin son Döneminde kendini yerlere falan atmasından nefret etmiş gitsin falan diyordum ama yanlış yapmışız bence ya adama bir sene para verdik oynatmadık belki o sene oynatsak şu an hala formunda olurdu hem o kaybetti hem de biz

Sent from my iPhone using Tapatalk

@armanınizinde
Scout ekibi, forvet isteyen Mustafa Denizli’ye, Lorient forması giyen Benjamin Moukandjo’yu önerdi. (FourFourTwo) pic.twitter.com/QJZQgDOhyi

Fransa liginde 11 gol birinci 15'le İbra bence iyi istatistik

Ben Ebouénin son Döneminde kendini yerlere falan atmasından nefret etmiş gitsin falan diyordum ama yanlış yapmışız bence ya adama bir sene para verdik oynatmadık belki o sene oynatsak şu an hala formunda olurdu hem o kaybetti hem de biz

Geri gelse birşey kaybetmeyiz

Adam sene başından beri antreman yapıyor

Hemde İstanbul'da paramızda cebimizde kalır

Geri gelse birşey kaybetmeyiz

Adam sene başından beri antreman yapıyor

Hemde İstanbul'da paramızda cebimizde kalır

Valla hayır demem son on Yıldır tek iyi sağ bekimizdi bozuk para gibi harcadık tabi bunda biz taraftarın da büyük suçu var oyuncunun da

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt