Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moukandjo ya pek güvenmeyin derim bizde 3 senede 100 maçta 15-20 gol anca attı. Birde dengesizin teki kazım dan beter gece hayatı çok gördüm diskoda çok kez dışarı attılar Nancy de çoğu diskoya almiyorlardi son dönemde. Bize havada gelir hayatını garantiye alır Nancyde yıllık net 100 bin euro ya oynuyordu.

Uzak durulmalı derim ben

Envoyé de mon Sony Z3

immobile sanmıyorum ama kazara alınırsa son dönemde yaptığımız en büyük transfer olur

Tannane'ye hayir diyecek halimiz yok. Daha iyisini zaten alamayiz devre arasi, Yasin'den de kurtulmus oluruz. Hemen gelsin, hic beklemeyin imzalayin.

İmmobile hayal ürünü bir haber. Kim söyledi bilmiyorum ama çok bariz uydurma.

İmmobileyi izleyin, Sonra Dursunun resmini açın ve bu adam bu oyuncuyu alabilir mi diye kendinize sorun

Moukandjo iyi gibi.Kanatta oynuyabiliyor sanırım.İmmobile olmazsa alınmalı bence.Tannane güçlü oyuncu baya.Hollanda liginden gelmesi korkutuyor beni sadece.

İmmobile hayal ürünü bir haber. Kim söyledi bilmiyorum ama çok bariz uydurma.

İmmobileyi izleyin, Sonra Dursunun resmini açın ve bu adam bu oyuncuyu alabilir mi diye kendinize sorun
kiralık adamı mı kiralıcaz bence de saçma ama Damiao veto edildi diyo Nevzat eğer doğruysa büyük saçmalık.

İş yaparmı bu bebe amrabat 2 dıyorlar
Futboldan anlayan biri birinci bakisiyla Amrabat ile alakasi olmadigini net bir sekilde anlar. Bi Amrabat'in can cekise cekise top sürmesine bak, birde Tannane'nin top kontrolüne bak.

He Ronaldo olur mu bu cocuk? Tabii olmaz, yaklasamaz bile ama net iyi oyuncu, b.k atmaya gerek yok. Sol Podolski ve sag Tannane/Bruma'ya hayir denilmez.

Futboldan anlayan biri birinci bakisiyla Amrabat ile alakasi olmadigini net bir sekilde anlar. Bi Amrabat'in can cekise cekise top sürmesine bak, birde Tannane'nin top kontrolüne bak.

He Ronaldo olur mu bu cocuk? Tabii olmaz, yaklasamaz bile ama net iyi oyuncu, b.k atmaya gerek yok. Sol Podolski ve sag Tannane/Bruma'ya hayir denilmez.
Beyınsız dıyorlar sonuçta Hollanda ligi

Beyınsız dıyorlar sonuçta Hollanda ligi

256760.jpg

Sonucta hollanda ligi ne demek?

Moussa Dembele'ler, Eriksen'ler nerden gitti peki?
Benım sahsi fıkrım nasıl tsl den yabancı alınmazsa Hollanda lıgınden de alınmaz dıye düşünüyorum
istısnalar cıkabılr ama sevıye olarak cok kotü
colın kazım da bılınmeyen bırı olsaydı hemen yapışırdık
bu arada mırallas ayrılmak istıyormus

Benım sahsi fıkrım nasıl tsl den yabancı alınmazsa Hollanda lıgınden de alınmaz dıye düşünüyorum
istısnalar cıkabılr ama sevıye olarak cok kotü
colın kazım da bılınmeyen bırı olsaydı hemen yapışırdık
bu arada mırallas ayrılmak istıyormus
Mirallas'in yanina yaklasamayiz maliyet acisindan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt