Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gençlerin böyle oynamalari kaç sezon sürdü? Beşiktaş kaçinci?

elimizde sneijder podolski var bir tane de forvete kaliteli adam alırsın arkasını koşan mendy gibi oyuncularla doldurursun takımı onlara göre kurarsın,genç diyorsak gidip bruma gibi profosyonel maça çıkmamış oyuncu değil

Denizli'yi kurtarici olarak getirdiklerinde ne olacagi belliydi. Kendi mezarimizi kendimiz kaziyoruz. Dursun ve Denizli gibilerinin futbol "anlayisi" bu kulubu batiracak. O kadar net soyluyorum.

donk a 2.5 milyon euro bonservis vermişler ben diyorum bunlar transfer felan yapmasınlar 6 ay sonra sözleşmesi bitiyor yahu

Donk 25+ oyuncusu olduguna göre Van der Wiel/Damiao/Caceres gibi oyunculari unutalim

Bir ihtimal bu dinazor donku saymayıp bu Lafı dedi düşündüm ama yok donk açıklanmadığını göre o 25 üstü wiel falan caceres falan yok Dediğin gibi rhijin falan Geleceğimiz kurtulur artık bu devre arası Mancini devre arasının fotokopisi olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir kez daha gördükkş takımın forvet hattı bitik bitik ve şunuda ekliyorum Sinandsn en fazla burak yılmaz olur

şimdi bir sürü star oyuncu alsalar yine de başarı gelmeyecek,ayrıca kesin ffp cezası gelecek maaş bütçesinden dolayı,bunu düşündükleri için genç oyuncu alacaklar demekki,bu sezonun gideceği aslında transferin son günü melo gittiğinde belli olmuştu

Gökmen Özdemir
‏@gokmnozdmr
@Baltali_Ilah_05 başkan doğru.. İlk pazarlık 1 ila 1.75 mil € arası deniyordu. Takas olmayınca rakam 2.5 mil euro olmuş! Bu rakam çok

21 yaş altı oyuncular uefa listesine bildirilmese de oynayabiliyor diye biliyorum bilen var mı ?

2.5 milyon verirlerse defolup gitsinler

25 yaş üstü kotasını bile donk ile harcayan bir klüp 25 yaş altı transferleri siz düşünün neyse artık Türkiye'nin yeni bir Atatürk'ü beklemesi gibi biz de yeni bir Ünal Aysal bekleyeceğiz umudum kalmadı transfer falan da belli saçma adamlar olacak ama bu takıma sevdamız hiç bitmeyecek

Sacma bi transfer sezonu daha olacak napalim 20li veletleri hangisi tutmus bugune kadar ya

~tap

bursanin baskani olsam bügün itibaren hamzayi kovardim, hamza baskan beni neden koydun deseydi, sen bir futbol cahilisin de onun icin, ulan hani galatasarayin kadrosu CL icin yeterli diyordun? adamlar daha ligde yetersiz kaliyor, senle yolumuzu devam edersek küme düseriz de onun icin
Bursa bu sene kume dusebiilir hamza capsizi ile

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk'a 2.5 milyon euro verdilerse hakikatten yok boyle bi mallık

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sözleşmesi bitecek oyuncuya 2.5 versiysek inanılır gibi değil bu hırsızlığın

Sen forvete ve sağ beke 20 Yaşında adam koyarsan şu an savunan adamların hepsi en çok küfür edenler olacak ve yine Burak ve Sabri TARIK vs oynayacak hala bizim saf taraftarımız bu Denizli çakalına inanıyor neyse ben sizi seviyorum kardeşlerim derdimiz GS umarım ben g.t olurum siz değil Düne kadar hep Polyana bendim ama sağolsunlar bu ülkede her alanda Polyana olmak imkansız bırak sporu

Koskoca dünyada sadece şike ligin oyuncular mi var? Başka oyuncu yok mu anasini satayim?

Takas niye yok arkadaş takas niye yok ????? deli edecekler sabahtan akşama kadar bize sövün küfür edin diyorlar resmen..

Umut'u takasta kullanmayan, Burak'ı çin e satmayan NET Galatasaray düşmanıdır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt