Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam donku alıcak hadi aldın umut vermiyor ne değişiminden bahsediyorsun
bırak herkesi umut yerine adam gibi bir forvet olsa bugun puan farkı 2-3 falandı

Devre arası en azından şu yükten kurtulabilsek 15-16 milyon euroluk bütçe oluşturulabilir.
CXPzdYWWYAQSdmj.jpg

Denizli : "Umuyorum ikinci yarı başlamadan bu işleri sonlandırırız. "

Kimlere kaldık yarabbi.. Ulen seni oraya umut et diye mi getirdiler ..

Hemen yarın başlayacaksınız beklemeye lüksünüz mü var..

hem gençleşelim diyor hemde umutu göndermiyor ya kariyerine saygı duyuyoruzda adam geçmişte kalmış bu adamla olmaz

Immobile 25 Yaşında sanırım neyse kaliteli bir isim o kıstasta gene bir tane umudum var

Sent from my iPhone using Tapatalk

denizli denen adamla hiç bir şey olmaz bu arada donk transferi için kasımpaşaya 2.5 milyon Euro bonservis veriliyormu.. YAZIKLAR OLSUN..

Şeref Aydın uğraşılıyor dedi sen yazdıktan sonra aklıma geldi doğru o 25 Yaşında belli ki kesin var listede ama olur mu hiç sanmıyorum olsa da yarım sezon içinse gelmesin sezon sonu bir daha forvet ara işin yoksa bu arada genç dedi duydum da tecrübeli duymadım genç ve tecrübeli dediğine emin misin kardeş

Bu immobile yi gerçekten izleyip analiz yapacak biri var mı.. inanın 1 dakika bile izlemedim..

Şeref Aydın uğraşılıyor dedi sen yazdıktan sonra aklıma geldi doğru o 25 Yaşında belli ki kesin var listede ama olur mu hiç sanmıyorum olsa da yarım sezon içinse gelmesin sezon sonu bir daha forvet ara işin yoksa bu arada genç dedi duydum da tecrübeli duymadım genç ve tecrübeli dediğine emin misin kardeş

Donk transferini haftalar once soyleyen srfydn yazdi
Ayrica denizli genc ve tecrubeli dedi. Immobile tecrubeli ve 25 yasinda. Italyan kaynaklarida yaziyor. Net gorusuyoruz

~tap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt