Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan ne güzel adamlar senden umutu istemiş versene işte hem maaşından kurtul hemde kazmalığından bunu kabul etmiyorsun birde 2.5 milyon euro para veriyorsun ne salaksınız olum siz o liseden nasıl mezun oldunuz onun bunun çocukları hepiniz geberin de kurtulalım ya

Donka 2.5 milyon veren her kimlerse Mecidiyeköy de sallandırılmalıdır. Bunlar en büyük Galatasaray düşmanıdır.

Taraftar ne zaman "lise" yi sorgulamaya başlasa oligarklar hemen sneijder drogba gibi isimlerle sesimizi keserler..

Ama daha o ortam oluşmadı.. Adnan polat'ın gişini ve yapılan transferlere bakın anlarsınız ne demek istediğimi..

Biz İmmobile'yi seçmeyeceğiz kulübümüzü abartmayın kendisi takım seçecek bize gelmek isterse mutlu oluruz

Yalnız Denizli 18-25 yaşı bugün olmasa sene sonu kesin olacak demiş açık bir kapı bırakmış yani daha üstü de olabilir anlamı çıkıyor bir de revizyonun bir kısmını şimdi yapmaya çalışacağız dedi yani sene sonu çoğu gidecek devre arası ise 4 5 tanesi Değişir anlamı çıkardım ben ama Twitter eyyamcılık yapmış gene çok transfer olacağı devre arası için dememiş ki genellemiş adam bu Twitter iyice suyunu çıkardı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sezon ya mancinili yada polatlı sezon olur. İkiside devre arası çöpleri topladılar biri 2. Biri 6. Olmuştu. Bunların yapacağı transferden hayır gelmez. Bari fazla para harcamasınlarda sezon sonunda başksn, hoca ve takımın yarısı dahil komple bir temizlik yapılabilsin.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rP8aIK4.png

Şeref Aydın uğraşılıyor dedi sen yazdıktan sonra aklıma geldi doğru o 25 Yaşında belli ki kesin var listede ama olur mu hiç sanmıyorum olsa da yarım sezon içinse gelmesin sezon sonu bir daha forvet ara işin yoksa bu arada genç dedi duydum da tecrübeli duymadım genç ve tecrübeli dediğine emin misin kardeş

Sent from my iPhone using Tapatalk
Eminim basin toplantisinda genc ve tecrubeli simdiden katki saglayabilecek oyuncular dedi

~tap

yahu şu fenere kadıköyü dar eden molde den 5 oyuncu alsak bile yeter bizim dandik lig için !! hala denizli burak hamit diyor umut ilk 11 çıkıyor maça madem değişim olacak başla maça sinanla ki en azından senin bir farkın olsun dengetörden

Bugün keske galip gelseydik

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forumda immobile beğenilmiyor adamı umutla kıyaslıyorlar tamam abi benzema gelsin o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt