Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize "insiyatif" alacak, mücadeleden kaçmayacak oyuncular lazım, bunu bugün maçta çok daha iyi anladım.

Rıdvan az önce donk için 2,5 milyon euro bonservis anlaşıldığını duydum dedi.eğer doğru ise her şey müstehak bu kulübe!!

Böyle transferler devam ederse taraftar olarak protesto amaçlı maçlara gidilmemeli, store'lardan alışveriş yapılmamalı. Kulübü soyan bu Liseci tayfası transfer paralarını kendi cebinden ödesin o zaman!!

Muslera

Ivanovic jason balta carol

Donk selcuk

Bolasie Sneijder poldi

Batshuayi

Haha altinordu nun solbekini gördünüzmu minyatür gibi 35 numara olan bebe daha 13 yaşında gibi

Envoyé de mon Sony Z3

---Muslera---
??-----chejdou--- denayer---carole
-------??------??-----
??-----sneijder-----podolski----
-------------??-----------

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Animal Planet'de belgesel izliyorum.. bizim umut'dan burak'tan daha yetenekli canlılar var..

evet beyler bayadır yoktum 11 puan olmuş fark. hafif kıyım devre arası sene sonuda büyük bir değişim olur bu sene spor programları falan pek izlemeyin yoğunlaşacak başka bişeler yapın. benim temennim uefada en az çeyrek final ama bu ruhsuz oyuncu topluluğunun lazioyu elemesine imkan yok gibi görünüyor

2-3 tane 20 yaş altı oyuncu dedi Mustafa Denizli, bence şimdiden yapılsın o transferler yaz sezonu beklenmesin, takıma hemen alışsınlar.

bu takimdan bir halt olmasini istiyorsak, drogba, sneijder, eboue kalibresinde transferler lazim devre arasi

20 yasindaki bebelerle (bruma, ontivero vs.) bu gemi YÜRÜMEZ!!!

bari kulübün parasini harcamayin, zaten sezon sonu köklü bir revizyon yapmak sart olacak sayenizde dursun & hamza cirkefleri!

olm sezon basinda sadece 1 sag bek (maxi pereira), 1 forvet (kalinic) 1 kanat (konop) alsak bile suankinden bin kat iyi durumdaydik

sadece 3 nokta atis ulan allahsizlar... üstelik bu yukardaki 3 adamin 2si bonserviis elinde idi!!!

sağbek için niye Linnes ismi hiç geçmiyor? Linnes-Agger/Mexes/Alex-Amertey-Papis Cisse- .Genç oyuncu alınacaksa da; Hollanda futbolu düşüşte, Belçika futbolu çıkışta, transfer yönümüz Belçika pazarı olmalı.

Adam dedi zaten, genç derken direkt katkı sağlayacak, mevcut durumda oynayan adamlar alacağız diye,ama bir iki tane risk transferi de olacakmış.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu da demek oluyor ki 4 transfer Artı 2 3 yirmi yaş altı risk transfer

Sent from my iPhone using Tapatalk

sağbek için niye Linnes ismi hiç geçmiyor? Linnes-Agger/Mexes/Alex-Amertey-Papis Cisse- .Genç oyuncu alınacaksa da; Hollanda futbolu düşüşte, Belçika futbolu çıkışta, transfer yönümüz Belçika pazarı olmalı.
Haklısın fakat Hollandanın yeni jenerasyonu iyi geliyor bence. Sonuçta adamlar ekoller

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt