Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde şu var, eldeki kadro psikolojik olarakta çok yıprandı. Bu takımdan 6-7 futbolcu hariç hepsi gitmeli. Muslera, balta, chedju, carole, poldi, sneijder belki selçuk ve sinan gerisi gönderilmeli. Kalan oyunculardan seneyede verim alınmaz. Yani bize 14-15 transfer lazım:-(

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaştan bi devrede 11 puan fark yemek çok koyuyor

sayin @ahmet künkçü 'ye gore 11 puan farki atan bizizdir probz

Hamza Hamzaoğlu: "Bence iyi bir kadro kurduk. Benim hedefim 4-5 sene sonra Şampiyonlar Ligi'ydi. Yoksa Bruma ve Telles'i göndermezdim."
Hamza Hamzaoğlu: "Jem sürekli oyunun içindedir. Onu ilk 17 yaşında izlediğimde de böyleydi. Bu tür oyunculara da her zaman ihtiyaç olur"
Hamza Hamzaoğlu: "Jem Karacan fiziksel olarak zayıf görünür ama sağlam çocuktur. Kemik gibidir"
Hamza Hamzaoğlu: "Bu kadro Şampiyonlar Ligi'ne yeter"
Hamza Hamzaoğlu: "Diyelim yıldız oyuncuyu aldık, parayı verdik, şampiyon olduk, seneye Şampiyonlar Ligi'ne gidemedik, kime ne faydası var?"

innit
643375f.jpg
m8

Son düzenleme:
Mario Gomez: 17 maç 13 gol
Umut Bulut : 12 maç 3 gol

Hamza Hamzaoğlu: "Mario Gomez, Umut Bulut'la aynı tip olduğu için almadık." (3 Aralık)
Böyle bişey demişmiydi gercekten çapsız

Nasılsıniz ezik dandik rezil kadrolu Galatasaray taraftarı

Envoyé de mon Sony Z3

Galatasaray the end agha bana heycan veren bi melo ve bruma vardı onlarda yok artık bu bok takımın neyini izliyecem

Umarim olumlu bir transfer dönemi geciririz.

UEFA yi kazanip SL ne direk katilalim

Bu işin şakası kalmadı artık.

#Donk
#V.D.Wiel
#Cacares
#Carillo/Tannane
# Immobile

Ortasahaya 2 transfer lazım. Sadece donk yetmez.
Ortasaha
Ortasaha
Sağbek
Sol/sağ kanat
Forvet

Böyle olmalı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah belani versin be Hamza. Insanda mac izleyecek hal bile birakmadin.

Bugün bu sezon 2.kez maci kapattim. Utan be utan. Ben 8.oldugumuz sene seyircisiz Konya macini bile izlemistim Arma sevgisinden ötürü !!!

Devre arasi van Rhijn, Tanane, Donk gibi ezik futbolculara milyon eurolar verilirse ALLAH yakanizi birakmasin insallah.

Cehenneme kadar yolunuz var. Yapilacak is Dursun'u istifa ettirmektir. Bakkal yönetemyecek bir cahili rekor oyla baskan sectiler.

Sponsorluk diye daire fln aliyor adam. Ben böyle rezil rüsva bir yönetim görmedim. Aziz Yildirim bile bizim cahilleri ciddiye alip operasyon yapmiyor.

Galatasaray kadrosunun yaz sonunda %90 degismesi gerekiyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt