Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
https://www.calciomercato.it/news/362628/calciomercato-esclusivo-ontivero-piace-al-queretaro.html
ontivero'yu 3m euro satın alma opsiyonu ile kiralıyormuşuz oha
Donk?sallamasınlar wiel 28 yasında mustafa bugun açıkladı 25 yasından büyük kimseyi almıcaz diye
Liderle aramızda 11 puan fark var. Yönetim bazı transferlerden vazgeçedebilir. Donk harici transfer de olmayabilir.
Yok denizli bugün acikladi sezon sonuna bile cok transfer birakmak istemiyomusuz simdiden baya transfer yapicazLiderle aramızda 11 puan fark var. Yönetim bazı transferlerden vazgeçedebilir. Donk harici transfer de olmayabilir.
Birakir niye birakmasin as oyuncusu degil. Aurier oynuyor. Yedek icin genc oyunculari vardir, yada alirlar.PSG gibi bir takim devre arasinda VDW gibi önemli süre alan bir rotasyon oyuncusunu birakmaz.
Heee izlemedim sagol.donk haricinde dedi zaten
Denizli bugün 4'ten bile fazla transfer olacak gibi konustu. Zaten adam bu garantiyi almasa hic gelmezdi.
Yok denizli bugün acikladi sezon sonuna bile cok transfer birakmak istemiyomusuz simdiden baya transfer yapicaz
2013 2014 loading
Campbell ilk 11 oynuyor Arsenal'da
Kudret ŞENEL @kudretsenel85 31 Ağu
Campbell da aynı sonuca varılmak üzere.
yani sallıyor ya tutarsa boşuna inanmayın
Kudret ŞENEL @kudretsenel85 31 Ağu
Campbell da aynı sonuca varılmak üzere.
yani sallıyor ya tutarsa boşuna inanmayın