- 4 Ağustos 2009
- 92.716
- 74.817
- 5.358
Sezon başında bedavaya bir sürü oyuncu varken almadık şimdi paraları sacariz. Abv hamza abv dursun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahaha bu hala Campbell'i yedek diye biliyor Arsenal'de.
Biryerinden uyduruyor iste.
campbellin 2 hafta önce bir açıklaması var gsye gidiyordum son anda iptal oldu,burada kaldığım için mutluyum wenger bana güveniyor falan diye
Birakir niye birakmasin as oyuncusu degil. Aurier oynuyor. Yedek icin genc oyunculari vardir, yada alirlar.
Kudret ŞENEL @kudretsenel85ben duymadım link atar mısın dostum son gün pasaport resmi paylaşmıştı sonra yanlış anlamayın falan demişti hatırlıyorsam
Kudret ŞENEL @kudretsenel85
b.yılmaz italya'dan bir kulüp ile görüşüyormuş ve kiralık gitme olasılığı varmış.
Marquinhos sag bekdede oynuyor. Hem Psg bizemi benziyo sanki emin ol tas gibi genc bi bek gözü kapali bulurlarAurier sakatlanirsa ne olacak? O riski almazlar. Saglam bir bek almak Ocak ayinda o kadar kolay degil.
Bi susun ya of Gomezede böyle diyodunuzhttps://www.youtube.com/watch?v=NBJ8Fa_AOQ0
Arkadaş haklı.Aynı Burakın kopyası hakkaten.Umutun yedeği 3.forvet olur bizde hatta.
Bi susun ya of Gomezede böyle diyodunuz
Pardon dellendim mesaji görünce :dNe demek istediğimi tam anla sonra cevap ver istersen.Adamın biri Burakın kopyası demiş İmmobile için ona cevap verdim iğneliyici.