Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim Şahsi fikrim Denizli caroleyi beğenmiyor ya hep olcanı oynayacak ya da o 20 yaş altı transfer dediklerinden biri sol bek olacak yazın bunu bir kenara

Sent from my iPhone using Tapatalk

şahsen bende caroldan daha iyisini istiyorum ama takımın heryer bölgesi o kadar kötü ki solbeki şuan gözüm görmüyor..

şahsen bende caroldan daha iyisini istiyorum ama takımın heryer bölgesi o kadar kötü ki solbeki şuan gözüm görmüyor..

Zaten Denizli'nin öyle düşündüğünü düşünüyorım yoksa caroleyi beğenmiyorum hiç ama Dediğin gibi daha elzem bölgeler var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uefa'dan transfer yasagi gelecegini bildikleri icin mi bu dönem cok transfer yapmak istiyorlar acaba? Aklima geldi de.

Cünku Denizli hicbirseyi sezon sonuna birakmak istemiyoruz, gereken hamleleri simdi yapalim dedi.

Sabriden önce Semih yasin ve umut gitmeli,iddia ediyorum,semih bu ligde ismi olmasa hiçbir kulübte ilk onbirde oynayamaz,bunu iki sezon öncede sık sık yazmıştım burda ve çok bilmiş vizyonlu taraftardan tepki almıştım

transfer yasagi kulübün alacagi en kötü ceza sekli olur,su takım bırakın hazirana kadar 5 ayı ,5 haftayi dahi cikaramaz

onun icin gereken hamleler yapılmalı, temizlik yapılmalı denizlinin deyimiyle geleceğin ekibi kurulmalı,belli ki haziranda transfer yasagi yiyecegiz

denizlinin söylemlerinden bunu cikarmak mumkun,yaza bırakmıcaz dyor,kanımca 6-7 oyuncu alıp 4-5 tane gönderecek,dilerim bos beleş adamlar almazlar zira atacak tek boşa kursunumuz kalmadi

Aslan News ‏@Aslanews 2 dk.2 dakika önce
Uğur Meleke: "Bugün Sneijder'siz Galatasaray bir orta sıra takımı gibiydi. Muslera da olmasa aşağıdaki 9'a oynar bu takım."

galatasaray taraftarı artık stada gitmiyor 10-15bin kişi anca gidiyor

ama deseler yarın stadda sabri burak umut semih toplu olarak sövme ve dövmeye açık organizasyon var istanbula girişler bile kilitlenir

Wiel - Caceres - Veloso - Amartey - Carrillo - Feghouli - Remy

Muslera
Wiel Denayer Caceres Carole
Veloso Amartey
Carrillo Sneijder Feghouli
Remy

Gözümüz futbol görsün... Yerli görmek istemiyorun ilk 11'de...​

önder özeni dinleyin

transfr yasagi gelebilir gs acilen transfer yapmali diyor

ben çoğu zamanımı burada okurum bazen yazarım tamamı, ben g yi küçük yazdım diye sen benden daha fazla galatasarayı seviyorsun anlamımı çıkartıyorsun. Herkes haddini bilerek yazsın. Bu ilk ve son uyarımdır ne demek. Interner jargonculuğunu bıraksın herkes. Bunu islamcılarda çok yapardı, allah yazmıyacaksın niye büyük harfle başlar, yahu Türk dil kurumu sayfası değil herkes içini istediği gibi döker. Bazı konularda saçmalamasın herkes ben 30 yaşında adamım, twitterim adresimde bellidir, ne işle uğraştığımda bellidir tamamı?

Yav hakikaten tanane midir nedir, böyle adamlar alacaklarsa hiç almasınlar, buram buram 2010 kokuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt