Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer birşey değiştirse iyi de bu adamlar berbat adamlar alacak. O yüzden katmerli girecek bize.

iki ucu boklu değnek harbiden,takımın deliler gibi transfere ihtiyaci var fakat yapacak futbol aklı yok

ya herro ya merro

fakat transfer yasagini düsününce dehsete kapılıyorum

2-3 sene daha sarbi,umut,semih,burak,yasin,tarık çekilmez yav,acilen yenilenmeli tazelenmeliyiz

Wiel - Caceres - Veloso - Amartey - Carrillo - Feghouli - Remy

Muslera
Wiel Denayer Caceres Carole
Veloso Amartey
Carrillo Sneijder Feghouli
Remy

Gözümüz futbol görsün... Yerli görmek istemiyorun ilk 11'de...​

Sneijder bu kadroda yarım sezon oynasın, o zaman izleyin.. Elimizde dünyanın en iyi 10 numaralarından biri var ama adamı Burak, Yasin ve Umut gibi yeteneksizler ile oynatıyoruz.

iki ucu boklu değnek harbiden,takımın deliler gibi transfere ihtiyaci var fakat yapacak futbol aklı yok

ya herro ya merro

2-3 sene daha sarbi,umut,semih,burak,yasin,tarık çekilmez yav,acilen yenilenmeli tazelenmeliyiz

Transfer yapilmazsa ve yasak gelirse bu kadro sonraki sezonlarda küme düsmemeye oynar. Ciddiyim. Nando Wesley fln kacarlar.

Immobile'yi alabilirsek çok büyük iş yaparız, çağ atlatır. Alabileceğimizi pek sanmıyorum ama.

Abi harbi transfer yasağı gelirse ve bunlar iyi adamlar almazsa şimdi gelecek sene de biter çok kötü nir tablo ya bu Önder Özen şom ağzını açtı diğer ülkelerden duyuyorum ceza alacan haber vermişler diye öyle bir şey felaketimiz olur poldi muslera hepsi gider

Sent from my iPhone using Tapatalk

ya herro ya merro

Bildiğim kadarıyla FFP ile ilgili beklenti girdi çıktı farkını 40 milyon civarına düşürmek. Bizde bu geçen sene 90 küsur civarındaymış. Yaz döneminde 70 milyona düşürmüşler. Yani 25-30 milyon daha düşürmek lazım.

Semih, Burak ve Yasin'e teklif varmış. Satarsak Totalde bonservislerinden 20, maaşlarından da 5-10 lira yükten kurtuluruz. Doğrusu da bu bence. Kadroyu 23 kişiye indirmek ve 1-2 kiralık adamla takviye ettikten sonra yola devam etmek. Böylece hem FFP konusunda ilerleme olur hem de gelecek sezon yatrımı için zaman kazanılmış olur.

Düşünecek adam var mı bunları?

Bu takim bu seneyi kafasinda bitirmis, kafasinda bitirmemis olsalar bile bu defa futbol ici bir yokluk var. Bu sene bundan iyi olunmaz malesef, 3. olup en azindan AL ye gitmeliyiz.

açıkçası immobileyi birtek dortdmundda izledim oradada genelde yedekti bana top tutan bir forvet degilde bizde 17 numarayı işgal edenle aynı tarzda gibi geldi

varmı izleyen immobileyi nasıldır tarzı ?

Şu ceza gelecek muhabbeti bana pek inandırıcı gelmiyor.İhtimal vermiyorum ama gelse bile para cezası gelir yine.

maalesef transfer yasağı gelmemesi için tüm transferleri aynı gün açıklamamız gerekli :D

Arkadaşlar hiç öyle immobile'ye falan burun kıvırmayın. Sene başında burda belki forumun çoğu Gomez'e de burun kıvırıyordu şimdi keşke diyoruz. Öyle rezalet bir kadromuz varki yani herkese eyvallah gelsin diyebilirim şuanda.

He şimdi para harcamayalım sene sonunda yönetimde Denizli de gider baştan aşağı yenileniriz falan diyosanız oda uyar ama şuanki kadromuzla İmmobile'ye burun kıvıramayız.

Aziz Ustel e gore van der Wiel i almisik :asd22:

Immobilenin durumu bugün netlesecekti, ne oldu o is

Bildiğim kadarıyla FFP ile ilgili beklenti girdi çıktı farkını 40 milyon civarına düşürmek. Bizde bu geçen sene 90 küsur civarındaymış. Yaz döneminde 70 milyona düşürmüşler. Yani 25-30 milyon daha düşürmek lazım.

Semih, Burak ve Yasin'e teklif varmış. Satarsak Totalde bonservislerinden 20, maaşlarından da 5-10 lira yükten kurtuluruz. Doğrusu da bu bence. Kadroyu 23 kişiye indirmek ve 1-2 kiralık adamla takviye ettikten sonra yola devam etmek. Böylece hem FFP konusunda ilerleme olur hem de gelecek sezon yatrımı için zaman kazanılmış olur.

Düşünecek adam var mı bunları?

bu kazmalara teklif isi yalan

bizim para kazanabileceğimiz 2 eleman var,bruma -telles

mancini cash meblağ göndersin önümüzü görelim

Aziz ile gökmeni s.... sen kimin s..... ğini bile yanlış söylerler hiç doğruyu konuştuklarını göremedim ömrüm boyunca

bu kazmalara teklif isi yalan

bizim para kazanabileceğimiz 2 eleman var,bruma -telles

mancini cash meblağ göndersin önümüzü görelim

Yok yahu giderler. Atınç filan bile gitti. Bzimkiler maaşları abartmasalar giderler. Burak'ı Çin'den alırlar. Yasin'i de Katar'dan istemişler. Semih'e de hem Çin'den hem de Avrupa'dan 1-2 teklif gelir. Yeter ki menajerlerine götürün bunları diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt