Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Immobile gelirse çok sevinirim.
Adam tecrübeli serie A gol kral li vs ama halen 25 yaşında !
Çok potansiyel var... az risk var elbet...ama değer ...tam bir fırsat transferi.

Tutarsa 3-4 yil kafamız rahat olur santrafor mevkisinde (1 privot forvet de bulursak)
Ayrıca piyasası olan birisi..ilerde patlama yaparsa iyi para ya satabilirsiniz!

Son düzenleme:
Immobile çok klas adam ama tarz olarak Burak'a benzediği doğrudur. Muriqi+Immobile alınırsa çift santraforda iş yaparlar bence.

bu takıma en büyük transfer galatasarayı halka acmak olucaktır liseyi yıkıp bizim karar alma süreclerine dahil olmamız lazım bunu diyen bir tane üye yok malesef

İmmobile gibi kazmayı bu klübe istiyen,transfer eden yönetimde kim varsa klüpten biran önce def edilmesi lazım,yoksa klübü böyle salak adamlar alarak batıracaklar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
taraftar darbe yapmalı,bunun zamanı gelmistir hatta gec bile kalınmıstır

biktik pilavci dinazor kekolardan

bu yetenksiz seref yoksunlari yerleleri gönderin, transfere gerek kalmaz. bu burak, umut, yasin, selcuk, sabri, eray gibi itici karakterleri görmek istemiyorum artik. zaten maclara bakmiyorum sagolsunlar

Immobile çok klas adam ama tarz olarak Burak'a benzediği doğrudur. Muriqi+Immobile alınırsa çift santraforda iş yaparlar bence.

Burak in stili nedir merak etdim

Top kontrol 0
Dribling 0
Hava hakimiyeti 0
Bitiriciligi günden güne kayboluyor ]l
(...)

Berki santrafor tipi benzeyebilir... Burak öyle böyle forvet diyebilirsin ama çok kötü bir oyuncu. Immobile ise o forvet stilin gerek di skiller var.

Kıyaslama gereksiz ve yanlış kanımca.

Son düzenleme:
İmmobile gibi kazmayı bu klübe istiyen,transfer eden yönetimde kim varsa klüpten biran önce siktir edilmesi lazım,yoksa klübü böyle salak adamlar alarak batıracaklar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu yönetim ve immobile almak? adamlar mevlütü alir, baska oyuncu alamaz

Burak in stili nedir merak etdim

Top kontrol 0
Dribling 0
Hava hakimiyeti 0
(...)

Berki santrafor tipi benzeyebilir lakin Burak öyle böyle forvet diyebilirsin ama çok.kötü bir oyuncu. Immobile ise o stilin gerek di skiller var.

Kıyaslama absürd.

Arif ben ne demişim? Aynı şey işte. Santrafor tarzı oalrak benziyor. Yetenek olarak benziyor demedim. Immobile'nin de hava hakimiyeti yok bu arada :)

bize bütçe lazim bütçe. 50m avroyla gelecek 5 sezon için muazzam takim kurulur

immobile belki baskın,oturmuş ,rakibi boğan takımlarda iş yapabilir ve kendisi kesinlikle bel bağlanılacak oyuncu değildir..

Immobile gelirse çok ağlatır. Ya bizi yada rakipleri. Dortnunda her maçını izledim ve signal iduna parkda yerinde canlı izledin bir kaç maçını.
Çöp resmen ordaki performansı ile. Sevilla da çöp diyorlar. İtaliada nasıl gol kralı oldu hayret edici bir durum açıkçası. Guiza v.2 belkide bilmiyorum artık bu konuda.

Bu arada Burak ve umut yinede tırnağı olamaz bunun. Onlar ayrı seviye çöpe ulaşmıştır. Immobile nin maliyetine göre çok daha iyi oyuncular almalıyız bence

Son düzenleme:
O isteği artık boş verelim. Evet belkide en iyi seçim olur forvet için ...ama Remy transferi olmayacak... anlayın artık. Olacak isimler üzeri konuşalım
5 kurus etmeyen oyuncular yerine 2-3 transfer yapilirsa mümkün... kira + satin alma opsiyonuyla alinir veya 10m avro vererek. Burak Çine postalayip Remye yönelmeliyiz.

immobileye kazma diyenlere gerçekten soruyorum kim gelsin benteke nasıl mesela? suarez olmadı obemeyoung falan?

Mustafa Denizli'nin açıklamalarına göre, 20 yaş altı 3 oyuncu, bir tane 25 yaş üstü sanıyorum o Donk olacak, diğer transferler de 25 yaş altı olacak. 5 ila 6 transfer olabilir. Mevkilere göre en tecrübeli 3 ismi de Avrupa listesine bildirirler.

Son düzenleme:
Immobile Dortmund da tutunamadı için millet çöp simgesi yapıştırmış.

Ciro o CV ile Dortmund da patlama yapsaydı zaten bugün Bayern City vs yollu tutardı ... +30-40 mil değeri olurdu.

Biz Galatasaray olarak ancak patlama yapmamış yahut potansiyel yüksek ama onu daha gösteremeyen oyuncu alabiliriz.

Evet Berki daha garanti oyuncular alabiliriz ..ama hiç biri Immobile tutarsa seviye ye kaliteye yakalayamaz.

Daha düşük kalite ve Devamlılık

Vs

Yüksek potansiyel; henüz patlama yapmadı (Serie A gol kral bir kenara )

Olay bu dur... seçim yapmak zorundayız!

O 'risk' bence değer. Immobile tutarsa çok katkısı olur bize.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt