Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.653
varsayımlarla ilgilenmiyorumKadro temizlenecek 10 tane transfer olacak ama Sneijder gidecek deseler ne dersiniz ahali
Envoyé de mon Sony Z3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
varsayımlarla ilgilenmiyorumKadro temizlenecek 10 tane transfer olacak ama Sneijder gidecek deseler ne dersiniz ahali
Envoyé de mon Sony Z3
cidden bu adam transfer yapmasın cünkü adamın yaptıgı hersey bize zarar sene sonu gitsin de akıllı bi baskanla önümüzdeki seneyi kurtaralım yoksa bu kanser hücresinden bize hayır gelmez3.5 milyon e ajaxın yedeğine , donk için ise kasımpaşaya 2.5 milyon e verildiği konuşuyor. Eğer doğruysa bu ultraaslanın pavalı k..pleri bir an önce klübun binasımı basılıyor başka birşey mi oluyor, artık derhal kovulmalı bu dursun denen herif gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor. Burada yazamadığım nice nice küfürleri üretiyor koca kulak adi herif.
Alman liginde dipte olan Hoffenheim'da Kaderabek,Schar,Schmid,Zuber,Volland,Toljan bu oyuncuları takip etmek lazım küme düşerlerse kapmak lazım
bu adamlarla dibe indilerse bize ne gibi bir faydası olur ?
Haklısın türk alalım. Az sakatlaniyor ve daha iyi.
Caceres i hiç izledinmi
iyi bişey mi gelmesi yine yedek olucak ziraOntivero geri geldi bu arada
Evlatlarimiz oynamaya devam etsin yani renkdash bunu mu kastettin?Transfer yapılmamalı, geleceğin parası harcanmamalı.Anca bedava denk gelirse fırsat transferi yapılmalı.Şu takımla kim gelirse gelsin işler bugünden yarına değişmez.Bu dönem harcanacak para, sene sonunda yapacağımız adam gibi yapılanma için ayrılmalı.
iyi bişey mi gelmesi yine yedek olucak zira
inşallah renktaş kesinmi geri geldiği ben brumadan da umutluydum ama kendini geliştiremedi.Denizli adam eder rdaş
Evlatlarimiz oynamaya devam etsin yani renkdash bunu mu kastettin?
inşallah renktaş kesinmi geri geldiği ben brumadan da umutluydum ama kendini geliştiremedi.
daha varmış zaman o yüzden kesin diyemeyizKesin gibi birşey
Slovenya takımı 700 bin avro'yu ödeyeceğini 6 Ocak'a kadar bildirmesi gerekiyor
Bildirmezse geri dönüyor