Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CXTwE9pWMAAnrZ4.jpg:large
Leicester en az 150 milyon pound kazanmaya bakmalı. Fırsat bu fırsat. Şampiyon olamaz kolay kolay zaten. Piyango vurma zamanı tam şimdi.
Kulübün en az 10 yılını kurtarmış olurlar.

Muslera zu Liverpool? (20 m €)

Ne alaka s.ligi hakki elde edemeseler s.liginin degeri mi dusecek. Hic alakasi yok men cezasi veremezlerdi ayrica.

Transfer ettigin is icin o cezayi alirsin usulsuzluk, para odeyememe sonucu fesihler.
Ffp icin cezai islemler dusuk paralarla baslar katlanarak gider en son men olursun.

Hem ffp psg ve city takimlariyla beraber delinip esnetildi. 60milyon euro ceza yemis bu kulupler biz 250bin yemistik. Aradaki kata bakarsan anlarsin gelir gider dengesizligi onlarsa had safhada.

Ceza falan gelecegini zannetmiyorum yazinda ayni seyi yasadik ne hikmetse uefa hep transfer donemi sonunda ceza acikliyor.

Orduspor Mersin idman yurdu hep oyuncu alacaklarıyla ilgili sorun yaşadı..Transfer yasağı yedi.Tabi saydığın kulüplerin bütçeleribüyük bir iki oyuncuyla amörti edebilir durumu.Bizim için inş öyle bişey olmaz ama olası değil diyosan bende kesinlikle ciddi bi olasılık dahilinde diyorum..

Ha barca yı kupadan men etmek kolay değil ve değeri ciddi düşer bunudabiliyolar..Senin dediğin gibi nedense hep transfer dönemi sonunda açıklıyolar dyosun ya .. Aynı sebep nedense kolay men edemezler..

Leicester en az 150 milyon pound kazanmaya bakmalı. Fırsat bu fırsat. Şampiyon olamaz kolay kolay zaten. Piyango vurma zamanı tam şimdi.
Kulübün en az 10 yılını kurtarmış olurlar.

bence bir deneme hakları var inş da olurlar
ayrıca ilk 4 falan girerlerse zaten transferden gelicek parayı kazanırlar

2.5m€ GREGORY VAN DER WİEL
2m€ MİGUEL VELOSO
2.5m€ ANDRE CARRİLLO
0.5m€ LOİC REMY (kira)

Şunu yapacak yönetici şart.

Leicester devre arasi kilit oyuncularını satarsa mallık etmiş olurlar

Tarih yaziyorlar

bence bir deneme hakları var inş da olurlar
ayrıca ilk 4 falan girerlerse zaten transferden gelicek parayı kazanırlar
Liverpool maçında izledim bunları ve şampiyonluk için yetersiz buldum açıkçası. 2ci devre city gibi takımlar vites yükseltir ve baskıyı da lehine cefirir.
Finalde o baskıyı kaldıramaz o takım büyük ihtimalde

ne transfer yasaki arkadaslar? öyle birsey olsa bizden önce trabzona gelirdi ceza adamlar kac tane uyuncusu kacti, ffp ile ilgisi olsa fener bizden daha kötü durumda ama adamlar dünyalari harcadi gelse onlara gelirdi transfer yasaki, nedense tek bir galatasaraya gecerlii oluyor bu uefa kurallari

Tamam doğruda bu işin tek sebebi o değil.. Ffp cezalarından biride transfer yasağı Nasıl ki Para cezası avrupa kupalarından men varsa Transfer yasağı da var..

Bu arada Hajroviçin eski videoları Tannanenin videolarına çok benziyor... ikisi bol bol şut çekmekten fazla şey yapmıyorlar

Muslera 20m euroya satılabilir,yerine İnter'den Handanovic ya da en kötü Arsenal'den Ospina gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt