Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.075
- 1.528
Leicester en az 150 milyon pound kazanmaya bakmalı. Fırsat bu fırsat. Şampiyon olamaz kolay kolay zaten. Piyango vurma zamanı tam şimdi.
Kulübün en az 10 yılını kurtarmış olurlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leicester en az 150 milyon pound kazanmaya bakmalı. Fırsat bu fırsat. Şampiyon olamaz kolay kolay zaten. Piyango vurma zamanı tam şimdi.
o yazdığın kadrodaki elemanlar düşürür
Ne alaka s.ligi hakki elde edemeseler s.liginin degeri mi dusecek. Hic alakasi yok men cezasi veremezlerdi ayrica.
Transfer ettigin is icin o cezayi alirsin usulsuzluk, para odeyememe sonucu fesihler.
Ffp icin cezai islemler dusuk paralarla baslar katlanarak gider en son men olursun.
Hem ffp psg ve city takimlariyla beraber delinip esnetildi. 60milyon euro ceza yemis bu kulupler biz 250bin yemistik. Aradaki kata bakarsan anlarsin gelir gider dengesizligi onlarsa had safhada.
Ceza falan gelecegini zannetmiyorum yazinda ayni seyi yasadik ne hikmetse uefa hep transfer donemi sonunda ceza acikliyor.
Vardy'i kim alırsa elinde patlayacak bence
Kulübün en az 10 yılını kurtarmış olurlar.
2.5m€ GREGORY VAN DER WİEL
2m€ MİGUEL VELOSO
2.5m€ ANDRE CARRİLLO
0.5m€ LOİC REMY (kira)
Şunu yapacak yönetici şart.
Liverpool maçında izledim bunları ve şampiyonluk için yetersiz buldum açıkçası. 2ci devre city gibi takımlar vites yükseltir ve baskıyı da lehine cefirir.bence bir deneme hakları var inş da olurlar
ayrıca ilk 4 falan girerlerse zaten transferden gelicek parayı kazanırlar
Sebep?
Muslerayı severim ama 20m iyi para
20 milyon iyi para ama Muslerayı severim..