Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne transfer yasaki arkadaslar? öyle birsey olsa bizden önce trabzona gelirdi ceza adamlar kac tane uyuncusu kacti, ffp ile ilgisi olsa fener bizden daha kötü durumda ama adamlar dünyalari harcadi gelse onlara gelirdi transfer yasaki, nedense tek bir galatasaraya gecerlii oluyor bu uefa kurallari

İnşallah bize geçersiz onlara geçerli olur:). Orası ayrı ama kulübün iç yapısını Uefa ile konuşulano bilmiyoruz. Mcity Psg petrol tüccarı arapların elinde ..Yada rus petrol zenginlerinin elindeki diğer kulüpler bi sponsorluk anlaşması ad altında kara para aklarlar hoop. Süper ekonomik seviyeye gelirler gerçi ciddi sponsorluk anlaşmasıda yapabilirler. Ama ben karışık işler yapan kara para aklayan kulüplerin bu işten sıyrılabileceğini düşünüyorum. Yılarca geliri olmayan Ts nin yada avrupaya gidemeyen febe nin nasıl transfer yapabildiğini bilmiyorum ama tahmin ediyorum..
Neyse biz yine her ihtimali düşünüp doğru transferlerle sağlama alalım takımı..Gereksizleri gönderip para ederken denyoları satıp ekonomiyi düzleyelim

Muslerayı severim ama 20m iyi para

zaten olay şu, kendini Musleranın yerine koy, önünde kötü ötesi bir defans, sürekli değişen yönetim, küçülen kadro, Boş tribünlere oynayan, transfer yasağı kapıda olan bir Galatasaray da ve şikeci iğrenç bir ligde oynamak vs Klop lu , dünyanın gözü üzerinde olan Premier ligin belkide en şöhretli takımı Liverpool da oynamak!!

Tabiiki gitmek ister teklif ciddi ise ve dönüp bize de der ki, win win, sizde iyi fiyata satın kazanın, bırakın ben de gideyim, kazanayım!!!

Adım adım Dursunun, en başta GS ın en büyük kanserli hücresi İnan Kıraçın hayalindeki GS modeline doğru gidiyoruz: Küçük olsun benim olsun!! :(

o iş öyle olmuyor be renktaş,yaşları genç fırsat transferi olur hepsi kaliteli iyi oyuncular zaten vollandı falan alamayız da,iyi oyuncular olduğu için yazdım

bence volland dışındakilere sulanmaya gerek yok ne olacağı belirsiz adamlar bizde dip yapıyor maalesef..bknz. bruma telles jose r. ..Bize az çok kendini ispatlamış topçu lazım..

Muslera 20m euroya satılabilir,yerine İnter'den Handanovic ya da en kötü Arsenal'den Ospina gelmeli

Sence bu resimdeki herif Inter veya Arsenal dan futbolcu alabilir mi?

dursun-ozbek-guclu-bir-listeyle-gelecegim_1582125_720_400.jpg

Er ya da geç yenileme planlı transfer harekatı yapılacak,Mustafa hoca bundan bahsetmiş bu sezonu da çöpe attığımız için genç ve takıma şimdiden adapte edilebilecek ve maç tecrübesi olan isimleri kastetmiş..uygun maaşlı genç oyuncular ile de güçlü kadro kurulabilir yine de kalite bir forvet ve savunma lideri gerekiyor..Muslera-Podolski-Sneijder-Stoper-Forvet bunun yanına genç,aç,mücadele ruhu yüksek oyuncular eklenebilir.(Chedjou Burak Yasin gibi oyunculara gelen teklifler değerlendirilmeli satmak için zorlanmalı)

hajroviçle bu elemanın alakası yok bu adam adam geçebiliyor töre gibi sıfıra inebiliyor

Adam geçemiyor. Yani bizim anladığımız anlamda çalım atamıyor aslında. Hemşerisi amrabat gibi topu atıp dümdüz hızlı koşarak rakibi ekarte etmeye çalışıyor. Hızı yeterse geçiyor. yoksa bam güm sağına soluna bakmadan topa vuruyor. Herifler bize çakma derdindeler bu bencil veledi!!

Adam geçemiyor. Yani bizim anladığımız anlamda çalım atamıyor aslında. Hemşerisi amrabat gibi topu atıp dümdüz hızlı koşarak rakibi ekarte etmeye çalışıyor. Hızı yeterse geçiyor. yoksa bam güm sağına soluna bakmadan topa vuruyor. Herifler bize çakma derdindeler bu bencil veledi!!

öyle bakarsak töre de geçemiyor, bencil evet ama bize gelince ordaki gibi oynayamaz poldi var wesley var falan

Podolski demissiniz de onu zaten Albayrak gecen sene alacakti ama yabanci kontenjani acamadilar. Hazir ayarlanmis oyuncuya kondu herif.

seninki daha gafil panpa..Şu kaleci kıtlığında muslera gibi adamı 20'ye satmak saçma olur.. Hele ki bu kadar berbat bir yönetim varken

20m avroyla neden iyi kaleci bulamayız birader dünyada kaleci mi kalmadı anasını satayım

Muslera'yı bende kalmasını istiyorum ama o paranın yarısıyla kaliteli kaleci diğer 10m avroyla da kaliteli forvet alabiliriz

Podolski demissiniz de onu zaten Albayrak gecen sene alacakti ama yabanci kontenjani acamadilar. Hazir ayarlanmis oyuncuya kondu herif.
Aması maması yok bu işin. Sonuçta her transferde 3cü kişiler devreye giriyor yardım amaçlı bu tür transferlerde. Üstelik hiç bir futbolcu bir başkana bakarak bir kulübe transfer olmaz. Kulüp ve parası ve tabiki o kulübün projesi önemlidir. Özbek aysalar hikaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt