Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20m avroyla neden iyi kaleci bulamayız birader dünyada kaleci mi kalmadı anasını satayım

Muslera'yı bende kalmasını istiyorum ama o paranın yarısıyla kaliteli kaleci diğer 10m avroyla da kaliteli forvet alabiliriz

Şükrü raporluyorum bu mesajları haberin olsun.

20m avroyla neden iyi kaleci bulamayız birader dünyada kaleci mi kalmadı anasını satayım

Muslera'yı bende kalmasını istiyorum ama o paranın yarısıyla kaliteli kaleci diğer 10m avroyla da kaliteli forvet alabiliriz

o dediklerini yapacak yönetim yok şükrü sıkıntı burdan kaynaklanıyor..sneijder ve muslerayı satmamalıyız çünkü o kalitede adamları alamayıp paralarını çar çur ederiz..

Melo gitsin yerine daha iyisini alırız diyenler şimdide musleraya sulanmışlar.

basladilar yine muslerayi satmakla. Yürüyün gidin be. 50 verseler bile satilmaamali

Şu an Umut, Burak, Sneijder, Yasin, Selçuk, Jose den oluşan takımın orta saha ve hücum hattındaki oyuncuların hepsi top rakipte iken sadece takip ediyor rakibi.

En kötüsü Semih ve Chedjou da benim gördüğüm en yumuşak GS stoperleri. Top rakibe geçti mi hata üstüne hata. Rakip santraforları hiç rahatsız bile etmiyorlar. Her duran topta her rakibe kafa vurduruyoruz.

Sneijder ve Podolski nin top rakipte iken oyununu riske edip kalan her noktaya top rakipte iken sert mücdele eden adam bulmamız şart oğlu şart.

Yoksa bu takım adam olmaz. Seneye de biz Ched-Semihi seyredersek ki Denayer gidecek, bizim takımdan cacık olmamaya devam eder, üstelik artarak. Uefa şubatta transfer yasağı koyarsa biteriz.

Umarım denizli 2 stoper, 2 santrafor, Kevin, sağ bek, Ön libero aldırır.

Aynen öyle geçen yılda melo gitsin diye ağlıyordu bu şükrücan

Melo Muslera kadar oynasaydi satmasını istermiydim Puki

Tamamen farklı durumlar. Melo kötü sezon geçiriyordu, Muslera hala takımın en iyi 2 oyuncularından birisi. Melo için 3m avro vermek istedi Mancini, şimdiki haberlere göre Muslera için 20m avro istiyorlar

Gafil yorum olmuş

Muslera'yi satmaya ne kadar can atiyorsunuz ya.

Bulamayiz abi Musleranin yarisi kadar adam bulamayiz. Ya agzimi actirmayin simdi benim, Muslera dan önce neler cektik neler ne cabuk unuttunuz be.

galatasaray-da-gelen-gideni-aratti-1146511.Jpeg

Muslera'yi bu durumda satmak nedir beyler. Sacma sapan yorumlar..

Transfer cezasi gelmeyecek kendinizi kandirmayin bosuna.
Transfer cezasi trabzon gibi takimlara gelir 3 oyuncusunun parasini alamayip fesih ettigi yerde bu tur cezalar gelir.

Yenilecek max ceza avrupa yasagidir. Emin olun bizden once fener yer. Bize birsey olmaz.
Eger ceza gelecek olsaydi hamit burak gibi oyuncular sezon basi postalanirdi. Sabriye o zamlar yapilmazdi. Hamza gonderilmez, denizliye nakit para verilip hoca kismi 4 milyon dolar gibi bir rakam girmezdi.

Ha bunlari bilerek yapilir o ceza gelirse iste o zaman dursun denilen adami ihrac edip mahkemeye vermek gerekir

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah, bana kalsa ben o cezayı beklemeden linç etmek istiyorum Dursunu , o ayrı tabi!!!

Öyle bir hava yarattık ki şikecileri mest ettik tek büyük hala biziz ve mutlaka inişler olur demek lazım biraz içinizden sövün şerefsizleri sevindirmenin anlamı yok aslında nöbet gibi en çok yorum alan konuyu ziyaret etmeseler de iyi olur tabi yönetimin başka bir bildiği yoksa

Melo gitsin yerine daha iyisini alırız diyenler şimdide musleraya sulanmışlar.

cünkü zanediyorlar manager oyunundaki gibi al sat bu kadar basit,yerine alicagin iyi oyuncuda olsa sana ayni performansi göstereceginin garantisi yok bence muslera satilacak en son oyuncu ,zaten onuda sattikmi dükkani kapatalim.

Muslera'yi satmaya ne kadar can atiyorsunuz ya.

Bulamayiz abi Musleranin yarisi kadar adam bulamayiz. Ya agzimi actirmayin simdi benim, Muslera dan önce neler cektik neler ne cabuk unuttunuz be.

G3 tüfeğiyle dalacam renktaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt